|
![]() |
#5311 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Možda bi stvarno bilo najbolje namazat se onim sprejem protiv uboda krpelja i komaraca... Niš, sutra nakon ispita gren do bizmarka po spacer. Treba mi i IS 180 adapter, dobio sam 185 avidov uz vilju. Murina a jesi ga ujebal sa otvaranjem vilice ![]() Zadnji put kad sam ja cijeli bicikl rastavio sam isto razmišljo da otvorim svoju al sam odustal kad sam vidio upute ![]()
![]() |
#5312 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A nije radila dobro, morao sam ![]() ![]() ![]() Bizmark prvi, koji bi još mogao posjetiti? E da, ja imam Autan protiv komaraca i krpelja, ne idem nigdje bez njega. Sad ću probat onaj u spreju kad potrošim ovaj koji se prska (valjda taj u spreju ne treba razmazivati jer onda zamastiš ruke) Još nešto ![]() EDIT: Nisam imao sreće, nema nigdje čepa. Još mi se jedan majmun u Vlaškoj 66 narugao. Bio sam u pristojnost modu, pa ga nisam poslao u 3 pizde materine di mu je i mjesto...bahato đubre. Drugi momak u tom servisu je bio odličan, malo smo se napričali dok sam čekao tog idiota da mi pogleda taj kurčevi čep. MOLIM VAS, AKO KO ZNA NEKOGA DA IMA POLOMLJENU SUNTOUR VILICU DA MI SE JAVI NA PP (nije deranje, samo da se vidi ![]() ovo tražim: http://slike.hr/slike/d/dsc01151_2267b.jpg Zadnje izmijenjeno od: murina. 08.07.2010. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5313 |
Avocado
|
Momci u dsgu u ilici ne znaju razliku između prednjeg i stražnjeg adaptera za čeljusti. Bizmark uvijek ima sve ![]() Upravo se vratio, sredio sve, 150psi+ 140psi- vilja radi ko zmaj ![]() http://www.pohrani.com/f/1V/Ot/23kNmE9s/dsc00438.jpg http://www.pohrani.com/f/12/93/4PiCCe3y/dsc00439.jpg
![]() |
#5315 |
Avocado
|
A čuj, ja imam 100kg, to je još ispod onih magičnih 160 za >99kg kako piše na vilici. Inače reba je 100, na naljki piše vako nešto: 488+/-5mm - 115mm 473+/-5mm - 100mm Sad šta to znači? Može na 115 na servisu? Ako da je supersretan ![]()
![]() |
#5316 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to samo oznacava duzinu vilice ovisno o izvedbi. dali se moze produziti ili ne, ovisi o cartridgeu u vilici. inace adapteri jesu isti. Straznji 160 je prednji 180 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim da nema Powerbulges (pojačani bushing-i), pa je to starije godište vilice, a ta se svaka dala na 115mm povisit micanjem spacera. 2010 modeli idu na 120mm. Ovo što si ti napisao je A2C (Axel-to-Crown) dužina.
![]() |
#5320 |
Avocado
|
![]() |
#5321 |
Moderator
|
Za Marzocchija su uvijek govorili da dobro kliže, ali da i lagano bottomira. Za sprječavanje bottom out-a vilice je zadužena hidraulika, koja je kod Rebe mislim ipak bolja, pogotovo jer imaš floodgate kojim reguliraš kada će ti se otvoriti dodatni ventili (pri kojem udarcu).
![]() |
#5322 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa ona tvoja vilja je bila dosta mekana...kad sam ju stisnuo samo je potonula (znam da nije za muzeve od 100kg)...mislim da ces osjetiti razliku, u svakom slucaju, lako se na bolje naviknuti ![]() Ako ce se ici u petak mogao bi se pridruziti, za vikend se selim u camac i veslam Zrmanjom - da malo promijenim okruzenje...tako da za vikend nista od bicikliranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Molio bi sve ako vide igdje Focus Dirt 6.9 Grey da mi jeve jer je ukraden. Sive je boje , single speed , imas diskove ( hidraulika) prednja 100 mm vilica i nema nikakve naljepnice . Ukraden je u Kusošiji danas oko ponoci , dabog da lopov nikad vise nema srece u zivotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5324 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5325 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5326 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5327 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Sutra cu se naci sa onim covjekom iz Vrapca pa cu mu reci da javi ako vidi sta. I usput doci cu sredinom sljedeceg tjedna do vas ![]() ![]()
![]() |
#5328 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5329 |
Ex-Gastarbajter
|
nema straha, malo ce bit problematicnije uzbrdo, malo lakse nizbrdo i to je to ![]() ja sam svoju rebu poslao na servis, danas mi slaven kaze, s vilicom sve u redu, i veselo stoji na novih 120mm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5332 |
Ex-Gastarbajter
|
ja sam za vozit tek od ponedjeljka, ali cu onda vjerojatno vozit svaki dan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5334 |
Moderator
|
Mene pere već 2. dan muskulfiber od čučnja u gymu, ali ono, ako ćete ići danas priključim vam se. Valjda će ići polako uzbrdo. Izgubio sam i volju na nateravanje po tom Sljemenu, sve polagano ![]()
![]() |
#5336 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
hehe ![]() ma meni se je samo to otpustilo jer mi kotac ide mozda 5mm u lijevu stranu, pa se nadam da se to moze rijesiti samo stezanjem zbica. a sada sam vidio jos jedan problem ![]() puko mi je onaj saraf na zadnjoj masinici sa kojom se steze sajla i ne mogu prebaciti u najmanji zupcanik. jel ima netko zadnju masinicu za prodat do 150kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5337 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni nešto non stop udara o nešto dok pedaliram ![]() Već sam to rekla svom biciklopopravljaču, pa mi je zategnuo onaj šeraf u pedali, jer da kao propada, al nije to. Opet se ponavlja. Ajde bajk geekovi, dijagnosticirajte ![]() Wheeler Pro 600. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5338 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
99% da je rijec o prednjem pogonu. Jer se to cuje ko da se nekaj melje? Ak se tak cuje trebalo bi rastaviti pogon i vidjeti u kakvom je stanju. Ak je on otiso ima ih vec od jedno 500 tinjak kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#5340 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
cijena cca 200kn. (suntour dsg) takoder bi reko da je osovina u pitanju (imao sranje s tim na proslom bikeu), ako je dotezano.... mozda treba pocistiti detaljno i na novo namastiti. ako nakon toga bude po starom mijenjanje pogonske osovine. koliko je bajk uopce star i jel vani na kisi, suncu i ostalim sranjima ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|