|
![]() |
#4712 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
kad je start u subotu ?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
da, da,da...sad nam se tu došao malo ku*čiti... a neka...dakle koliko nas onda ide u subotu? hmmm...i mogao bi isprovati da vidim kako bi ispala snimka koju snimim fotićem...izgleda da je kvaliteta na zadovoljavajućoj razini čim mi karticu od 1GB pojede za 14 minuta ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 09.06.2010. u 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
meni 512mb nije dosta za 5i pol min. ako hoces, uzmem ja fotic, ti copi svoju kartulju, pa ih zapunimo sve. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4719 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
neznam...ja svoj fotić taman mogu fiksirati na naramenicama od ruksaka...ovih dana ću isprovati kako slika ispada pa eto baš da vidimo kako bi to izgledalo a na kacigu : hvala, ne hvala...naručilo bi mi aerodinamiku ![]() eventualno da stavim fotić na volan i nadrkam pun k spužvica između njega i volana...iako realno govoreći najbolje bi bilo na naramenicu ili kacigu ako se već snima iz hoda ![]() uglavnom iskemijati ću ja to nekako do subote a onda ću to lijepo staviti na jubito da vidimo ako ima kruha s time...još da nabavim neki lame movie maker pa da ubacimo dobru pozadinsku mjuzu i izripamo filmić da manje zauzima i super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
na volan nema sanse da ga namontiras i ustabilis. ili kaciga ili rame. ja sam sad gledao. trebat ce mi skalpel i srebrni ducktape. dobro ga zakeljis na kacigu i deri ![]() odoh sad nabrzaka na sljeme malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4721 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
aj ti to isprovaj malo... ...a ja ću iskemijati gdje bi kamera gledala da mi je na naramenici od ruksaka uf...bit ćemo ludi ko kupus u subotu... sad sam se sjetio što je najbolji dio snimke s kamerom : pad ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 09.06.2010. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4723 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4725 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4726 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovo su odlične gume: http://www.ritcheylogic.com/dyn_prodfamily.php?k=98993 a nisu niti preskupe http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=102 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4727 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedan krug oko jaruna i dogodi mi se ono što se nije ni pri jednom padu dogodilo: pred kućom mi pri silasku sa rubnika pukne onaj spacer od mašinice prema rami -.- Nisam nigdje udario samo doskočio i ode. Da bizmarka pitam jel to ima ili ima negdje pouzdano za kupit? Treba fotka kak izgleda?
![]() |
#4728 |
Ex-Gastarbajter
|
to je dropout, i svaka rama (proizvođač) ima svoj tip. nađi tko dila haro kod nas, oni bi trebali valjda imat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4730 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel itko probao neki od GPS tracking mogućnosti na bajku? Imam na iPhoneu Trails i još par programa za baš tu namjenu, ali kad exportam .gpx, ne znam u kojem ga programu otvoriti da taj put vidim i na karti. Našao sam besplatni EasyGPS, ali dobijem samo iscrtan put, bez karte. Kako vidjet put na karti? Još da nekako pričvrstim ajfon na torbu, a da mi ne upadne dublje u nju od skakanja s renzola ![]()
![]() |
#4731 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Downhill iz zanimljive perspektive, negdje u okolici Splita (naravno da nisam ja ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=i8Y0zK4CXzg Marjan http://www.youtube.com/watch?v=2uG9ramsa2c http://www.youtube.com/watch?v=r9FCD1UnO7E @Ivan, GoogleEarth? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4732 |
The mighty pirate
|
Hvala, ovo super radi. Učinilo mi se prejednostavnim to da Google Earth ima tu mogućnost. Očekivao sam neki program koji bi poskidao karte i onda iscrtavao. Nešto slično Garminovom MapSourceu.
![]() |
#4734 |
Ex-Gastarbajter
|
dobro sto ti radis s tim biciklom? Jos malo pa ti nece nis ostat, morat ces nabavit FR opremu, da ne lomis vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4736 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() A ti se pico ne javljaš, sa bjkom kod kseta prolaziš ja ti vičem Andro 3 put. Reko u svom filmu budala, šta ćeš ![]()
![]() |
![]() |
#4737 |
Premium
|
Ako nekog zanima, prodajem ramu, detalji->Prodajem Giant XTC2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4738 |
Avocado
|
![]() |
#4739 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Cekaj da vidis kako ce te cipele izgledat nakon prvog blata ![]() Bio danas na sljemenu sa frendom, i bogami zajebano se spuštat u 9 navečer niz pilanu bez svjetla naravno, jel ![]() Završio sam dolje u provaliji taman predkraj pilane, presmijeh ![]() ![]() A svaki put kad paducnem potrgam nosač bidona, kvragu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4740 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam isao nesto prije 16h...sunce zaprzilo za popizdit, potoci znoja slijevali su se s mene. Ono, bas sam promocio. Popio sam duplo vise vode nego inace (znaci 1l...i doma jos barem dvije u iducih sat vremena ![]() Najsmijesnije od svega sto sam imao najbolje vrijeme do sada (Leustek 55:30). U kratkim hlacama uspio sam oprljit noge nekakvim koprivama jos uvijek me zari kao i kad sam prosao kroz njih prije cca 6h. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|