|
![]() |
#4651 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ne mogu se vise sloziti s tobom, onaj prvi dio do stepenica mi je genijalan, a i onaj rocky garden iza stepka je fora ![]() Btw, zvao sam te, dao mi destro neki broj da se zaletis s nama, trebao bi imati 2 propustena poziva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
skuzio sam dosta kasnije da imam 2 fulana. jos se budala mislio dal da zovem natrag, ma reko.. necu. sve i da jesam, sigurno ste vec bili gore ! drago mi je da si zvao ! kao i da sam bio s vama ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() a jednu popodnevnu bi mogli bacit ovaj tjedan, si za andro? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a cuj, marauder se po bikcevicu spustio bez lampe, samo je frend iza njega svjetlio, tako da... ![]() ![]() ja cu sigurno 2 sljemena vozit ovaj tjedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jucer sam zalutao u Cisalfu u King Crossu, velika su snizenja pa je biciklisticka obleka i kacige vecinom na 50% (Briko i jos neke meni nepoznate marke). Dosta je toga rasprodano pa su ostale male velicine ali da se naci jos pokoja majica ili bicke M i L, kaciga ima od malih do L (Limar, Rudy Project) i na 50% su pa ako nekom stogod treba neka skokne. Ja sam utrzio kratke biciklisticke hlace s postavom koja se da izvaditi pa se mogu nositi i kao obicne hlace za 146kn tako da sam dobro zalutao ![]() Taman ostale jedne moj broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozz Mislim se o kupnji nove bicikle, a moglo bi se komotno reći i prve, pošto sam zadnji put vozio biciklu prije 20-ak godina, a ta bicikla je sada hrpa ruzine. S obzirom da je ne bih prodavao, volio bih da je malo kvalitetnija i da me dugo i dobro služi, ali opet ne pre skupa, recimo da se vrti cijenom oko 4000kn bez opreme. Uglavnom bih vozio po gradu, ali sigurno će se desiti i da skrenem koji put s puta, šta znači da se izbor svodi na mountain bike, ali koji ? Meni je za oko zapela ova: http://www.bicikla.com/index.php?pag...=1&Itemid=63#s http://www.youtube.com/watch?v=67ZyCzD8udc Pošto se apsolutno ne razumijem u današnje bicikle, marke, modele i slično, svaki savjet je dobrodošao (jbga, prije 20 godina jedino bitno je bilo da vozi ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4661 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4662 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ili npr. neka fina meridica (dučan u ZG) Deore oprema + hidra diskovi http://www.ciklus.hr/katalog/view/996/ http://www.ciklus.hr/katalog/view/1042/ http://www.ciklus.hr/katalog/view/1132/ http://www.ciklus.hr/katalog/view/993/ Na nekim modelima možeš nadoplatiti 200kn za Dart2 - to bi bila bolja varijanta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4664 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4665 | |
no fear
|
Citiraj:
![]() npr. staviš bolju vilicu i hidraulične kočnice. Dart2 je neka ulazna vilica za XC dok kod hidrauličnih kočnica lakše doziraš i manje se umaraš kod kočenja. Da li to tebi treba to je druga stvar ![]() @Gile nemam nikakvih predrasuda prema Fuji-u čisto gledam opremu. Rama ili ti odgovara ili ne bez obzira na proizvođača. A to koliko je koja rama teška mislim da ga to trenutno ne zabrinjava (bar dok ne zagrize ![]() Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 07.06.2010. u 22:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4666 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
to sam i ja na pocetku mislio, sta ce mi lock out, sta ce mi hidraulika... sad vidim, da su te stvari bas ono najbitnije sto zelim i sto moram imati. ![]() ![]() osobno bi u tom cijenovnom rangu i iz tog ducana gdje je taj fuji uzeo authora. a, i moram priznati da mi smrad od pakni sa V brakea na spustu ne uljeva povjerenje. a, mozes sad i sebi prodavati pricu ja se necu spustati itd. ali ces vidjet ![]() to je jedino sto ce te veseliti. osim ako nemas 70god ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4668 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Neo, ovo bi bio moj favorit, odlična baza za eventualne kasnije upgradeove, a sam po sebi je bajk već odličan. http://dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2622
![]() |
#4669 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Pocevsi od shitera (alivio/acera vs deore XT ![]() NEO-ST, ak ne patis za diskovima, ovaj FUJI ima, uz navedene Meride i poneku Konu na snizenju, trenutno najbolju opremu za tu lovu. Jedino kaj ces htjeti mjenjati i to cim "sidjes" sa asfalta je - vilja (koja je isti drek kao kod Authora, kad smo kod toga ![]() P.S. ak se mozes protegnuti za 400 ![]() + neke Koolstop pakne sa Avidovim SD kocnicama su premija u odnosu na onaj Tektro bulšit ![]() EDIT: ili ovo kaj je distrojer linkao. Sasvim nelose. Jedino ne znam koja je razlika izmedju Darta 2 i 3; to nek ti Vuco objasni ![]() Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 07.06.2010. u 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4672 |
no fear
|
@ NEO evo mali bazni popis za pomoć Od lošijeg prema boljem: RockShox (vilice za xc): Dart, Tora, Reocn, Reba, Sid od vilica imaš još FOX (odlične ali skupe), Manitou, Marzocchi... Shimano (mjenjači, šifteri, pogoni) : Acera, Alivio, Deore, Deore SLX, Deore XT, Deore XTR ili Sram: x3, x4, x5, x7, x9, x0 Kočnice tu je dosta šarena situacija od "tvorničkih" do brendova: avid, hayes, shimano itd... V-brake- dosta dobar sa pravim gumicama (po meni bolja varijanta od mehaničkih diskova) mehaničke disk kočnice- slabije doziranje i podložnije temperaturnim promjenama hidraulične disk kočnice- na sve ide plus osim na težinu u odnosu na v-brake (ali to je zanemarivo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4673 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
sad mi je pala napamet izvrsna ideja : pa trebali bi mi koji put snimiti spuštanje niz sljeme...recimo ja uzmem akmeru...otperjam 100-200 m nizbrdo i onda se neko spusti ![]() i od toga napravit filmić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4675 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljubomorna ![]() Bajkovi su mekaniji kad su ženskog roda... A nakon 40ak tisuća kilometara zadnjih par godina svaka mekanoća je dobrodošla! Užasno me svrbe kotači da odem na Sljeme, al bez kacige i bez vas luđaka, s nekim utreniranim penzićem lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4676 |
Moderator
|
Ha čuj, Ladybug, jedna pivica gore i od najbržih napravi penziće ![]() ![]() ![]() Dečki se srame te pozvat gore, da ne bi bila još brža od njih ![]()
![]() |
#4678 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Uostalom nije mi zavraga ime Red "kočnice su po defaultu stisnute" Dwarf ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 08.06.2010. u 06:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4679 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ništa, čula si dwarfa, a nije da sam i ja nešto brži. ![]()
![]() |
![]() |
|
|