|
![]() |
#4381 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, koliko sam uspio primjetit, vi se gore raspadate ko kruške ![]() ![]() Spuštajte se sa svojim mogućnostima i mogućnostima bajka, a ne ostavljat djelove tijela gore na brdu. Ak ste ekipa, najbrži će vas čekati na nekom raskrižju ili negdje na ravnici gdje se vidi...
![]() |
#4382 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ja se pak raspadam jer kočim preko korijenja i tako to, umjesto da ih samo preletim, pa se onda kotač zablokira i odkliže i padnem. Danas je 3:1 za pilanu, konačno sam ju prošao fino bez ijednog pada ![]() Osim tog, moja glava luđa od mogućnosti ![]() EDIT: eh da, probao sam SPD, posudio od fishera, mogu reć da se stvarno osjeti razlika u odnosu na obične pedale ![]() Fino sam se lego 2 puta na bok jer se nisam iskopčo na vrijeme, al osim toga, super sve. Kontrola fulkinog zadnjeg kraja je sad gotovo savršena. I normalno da se čekamo ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 28.05.2010. u 15:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
zelje su jedno, mogucnosti drugo. Treba cuvat glavu. Ako zagusti, pustaj kocnice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4384 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4385 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() I prošel sam. ![]() EDIT: još uvijek me pomalo hvata strah od brzog ulaska u zavoj, ne znam dal ću se odklizat, al i to će s vremenom proć ![]()
![]() |
![]() |
#4386 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Dakle, Sljeme report #4 (čini mi se) Rollcall : De5tr0yer (check), Red 'Ljekovito blato' Dwarf (check), Njunjo i murina nisu bili...e pa grrrr njima ![]() Vrijeme : kao i obično savršeno s gay muhama (u svim duginim bojama) ![]() Ruta : standardna...cesta za gračane, skrenemo preko pruge, tunel, lojstek, pilana, kući Naravno zna se da ej netko opet morao pasti...hvala bogu ovaj put sam i zapamtio kako...sve grane preko kojih pređete bajkom puknu ili se samelju. E a ova moja je na ravnini od prednjeg kotača podigla se, preko kurble izgleda zarotirala, u žbice i odoh ja u blato...sva sreća da sam ostao cijelo vrijeme držati bicikl inače bi se katapultirao i još gore prošao...naravno zašto bi to bilo jednostavno...naravno da sam sam sebe laktom opalio u rebra ![]() ![]() Ali ovaj put imamo i neke amaterske slikice nekih macho alfa mužjaka i neke prirode ![]() Ukratko : Ode distrojeru mašinica, ja mu se smijem Skuži on onda da meni nešifta u najniži zupčanik pa popravak toga Malo prirode 1 2 3 Hlaaadna voda Pred vrh Lugarnica Zna se ko koga sljedi ![]() Dvije (1 2)za Vucu da nereče da sam fotošopirao ili izguglao lugarnicu Naravno neko zove uvijek kad netreba (ode koncentracija pred kraj vožnje) Pilana Dvije (1 2) umjetničke samo za vaš desktop...ako me nestaviš na desktop naljutit ću se ![]() Eh da i još mi se da samo napisati da smo vozili 58.2 ![]() All in all : htio sam odustati na milijun i jednom mjestu jer jednostavno nekad ti nije dan ali eto nakraju dogurao do vrha jer me distrojček podmićivao torticama ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 28.05.2010. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
sto da napisem ?!
|
fakat zgledas ko bajker ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Avocado
|
Obojica ili? ![]() Super fotkice, za ove zadnje dvije doslovce sam ležo na cesti ![]() A uvijek smijeh kad se ide ![]() Nažalost, preko tjedna sljedećih mjesec dana ne mogu ići, dva tjedna sada radim pa su ispiti završni, ali zato sam u subotu svaku voljan otić, da dočekam bornya više ![]()
![]() |
#4389 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4392 |
Avocado
|
![]() |
#4393 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ono, odu dva fraera gore na sljeme, pa si popravljaju strojeve, pa se naslikavaju, pa slikaju landscape, poziraju, etc... Bože sačuvaj ![]() To se radi muški, kao Renesis i ja. Upregni gore, Lojstek odradit za manje od sat vremena, zašprehat konobaricu u lugarnici i onda dolje za 11 min. ehm. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#4395 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
a da si vidio "konobaricu" danas sumnajm da bi ju zašprehao ![]() EDIT : fisheru samo da znaš da si mi ti sumnjiv ja sam siguran u svoju muškost i neigranje za drugu momčad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4396 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam danas jednu dugu turu uz par pivica. Prijatelj izdušio, proklinjao... Meni treći put u tjedan dana ali bilo mi je najlakše do sad. Valjda radi dužih pauza za pivkana u šumi ![]() 3. brzina mi je bila najčešća do gore, ushemio se ![]() Na spustu sam promašio ono skretanje lijevo kraj drvene kućice (ispod Puntijarke) pa sam završio u nepoznato. Evo ruta i također par slija ![]() http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gdornjlkwrtsumiu Sušilo ispod tornja http://slike.hr/slike/2/28052010164_9f668.jpg Tu nismo išli ![]() http://slike.hr/slike/2/28052010169_9212a.jpg Tu jesmo http://slike.hr/slike/2/28052010171_fe07b.jpg http://slike.hr/slike/2/28052010536_0a492.jpg http://slike.hr/slike/2/28052010537_b54ce.jpg jedna u pokretu ![]() http://slike.hr/slike/2/28052010540_54c39.jpg P.S. Pogon od danas daje dva klika po krugu ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.05.2010. u 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Moderator
|
Momci, ja idem sutra gore. Oko 9 planiram biti na trgu pa lagano gore. Lojstek 1h+, stvarno mi se neda ići brzo, ovo idem za gušt =) Dolje, pojma nemam, ne bi bilo loše pogledati staze prema istoku, da se izađe na dubravu ili slično ![]()
![]() |
#4402 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
malo kasno ali jbga : ako idete na sljeme pomirite se sa kišom...jbga ali tako je...a popodne bi se cijeli grad trebao kupati...a ja otišao na faks s cestovnjakom još...oprat će me ko da se nisam kupao 5 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4403 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Iako bi se dalo izgurat jedna brza dionica od ukupno 3h da se krenulo u 9, kladim se da neće past kiša do podneva.
![]() |
![]() |
#4404 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
je da...rađe bi da me kiša jučer oprala (pogotovo nakon što sam se okupao u ljekovitom blatu ![]() da li netko zna gdje bi se dalo kupiti za cestovni bicikl neki jeftini i solidni (čvrsti) gepek?čisto da nemoram tegliti neke stvari na leđima...naravno nosač koji se montira dolje na one male rupice (iznad osovine kotača) i gore na onu jednu rupicu gdje obično i kočnice idu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@vuco - ako bi prema dubravi, mozes ic do hunjke, i onda se gore dignes na jedinicu. po njoj se spustis (malo gore malo dolje, onda puno dolje) na goršcicu, i onda nastavis dolje izbijes u markuševačku trnavu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
ja sam upravo odvezao svog treka na servis nakon prvih 300-400 km pa nek postelaju sto treba. cuje mi se nekakvo krckanje u srednjem pogonu, mozda su i pedale. Valjda ce decki iz rog jome vlaska napraviti dobar posao. moze savjet za nekakvu jeftiniju kacigu i rukavice posto planiram skoro napraviti prvi đir do sljemena? za to će mi trebati 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
dabomb holy shit gripovi 69 crni 79 bijeli markoprojekt kona cowan rukavice ~159 ciklo centar michelin mx pro race kaciga ~300-350 ciklo centar korisitm navedenu kombinaciju i meni je savršena...naravno možeš s kacigama i ostalim i jeftinije proći ali eto tražio si mišljenje pa eto ti ga inače ove rukavice i ovi gripovi su ko lonac i poklopac : savršeni....ni jednom me dosd na spustu nije šaka zabolila od toga iako imam vbrake... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4408 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ako je sutra nedjelja ja sam za, jedino kaj bi mi pasao raniji polazak ![]() p.s. zašto je lijepo voziti se po Sljemenu: http://www.forgetfoo.com/?blogid=11490 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4409 | |||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
To mi je jedna želja za probati, a druga po 20-tki dolje slično, ali se izađe na Dotršćinu pa kroz Maksimir. Citiraj:
![]() ![]() Danas sam se mučio do gore. 2 tjedna kolokvija je ostavilo posljedice. Lojstek sam prešao u komadu, ali sa 3x više muke. Na kraju je ispalo da sam ga odvozio za 53minute ![]()
![]() |
![]() |
#4410 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Pozdrav svim biciklistima ![]() E sad se bacam na problem! Imam indenticni bicikl sa slike http://www.merida.nl/images/bikes200...orange_bla.jpg imam ga već oko 3.god i prošle godine sam promjenio lanac i zadnju kazetu(prednju sam čeko 2.mj. i još nije stigla) stražnja kazeta je SRAM PG850 ,lanac također sram. i evo problema ,naime dok se vozim uzbrdo i dok onak baš gazim jako,počne mi preskakat ko ludo na stražnjoj kazeti,neznam zašto,ali baš ubitačno imam osječaj ko da će sve otić u kuac. razmišljo sam si može bit da je riječ o mjenjaču (Shimano Acera) zupčanici su dosta izlizani ,kazeta je nova nazubljena a i lanac je novi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|