Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.05.2010., 15:11   #4381
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dečki, koliko sam uspio primjetit, vi se gore raspadate ko kruške . Ne cijenite svoje zdravlje ili ?

Spuštajte se sa svojim mogućnostima i mogućnostima bajka, a ne ostavljat djelove tijela gore na brdu. Ak ste ekipa, najbrži će vas čekati na nekom raskrižju ili negdje na ravnici gdje se vidi...
Staro 28.05.2010., 15:16   #4382
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Dečki, koliko sam uspio primjetit, vi se gore raspadate ko kruške . Ne cijenite svoje zdravlje ili ?

Spuštajte se sa svojim mogućnostima i mogućnostima bajka, a ne ostavljat djelove tijela gore na brdu. Ak ste ekipa, najbrži će vas čekati na nekom raskrižju ili negdje na ravnici gdje se vidi...
Dwarf se raspo jer mu je grana uletila u kotač. Dakle nešto što nema veze s vozačem.

Ja se pak raspadam jer kočim preko korijenja i tako to, umjesto da ih samo preletim, pa se onda kotač zablokira i odkliže i padnem.

Danas je 3:1 za pilanu, konačno sam ju prošao fino bez ijednog pada

Osim tog, moja glava luđa od mogućnosti

EDIT: eh da, probao sam SPD, posudio od fishera, mogu reć da se stvarno osjeti razlika u odnosu na obične pedale

Fino sam se lego 2 puta na bok jer se nisam iskopčo na vrijeme, al osim toga, super sve. Kontrola fulkinog zadnjeg kraja je sad gotovo savršena.

I normalno da se čekamo

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 28.05.2010. u 15:24.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 15:28   #4383
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
zelje su jedno, mogucnosti drugo. Treba cuvat glavu. Ako zagusti, pustaj kocnice ako ne ides ravno, i nisi upraksiran, nemas sta dirat kocnicu. Treba jako puno prakse da bi znao koliko ti bike, kocnice, gume i znanje dopustaju divljanja

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 15:39   #4384
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
zelje su jedno, mogucnosti drugo. Treba cuvat glavu. Ako zagusti, pustaj kocnice ako ne ides ravno, i nisi upraksiran, nemas sta dirat kocnicu. Treba jako puno prakse da bi znao koliko ti bike, kocnice, gume i znanje dopustaju divljanja
Ti buš prvi najebal kad krene banijada-otpelaš ih na Sljeme, spustiš se ko divljak a onda moraju forumaše skupljat i skidat sa grana

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 15:45   #4385
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Istina, ovih par put što sam se spušto s vama mogu ti reć da se stvarno osjeti, pogotovo danas. Onako, baš sam si nekak za gušt odvozio i usput pokoji savjet koji si mi bacio iskoristio. Bajk može, kod mene je prepreka moja glava, jednostavno kad sam vidio onaj teren automatski sam sitskao kočnicu bio, danas sam se svaki put sjetil tebe i tvojeg "san se pusti dole, nemaš ča dirat kočnicu"

I prošel sam.

EDIT: još uvijek me pomalo hvata strah od brzog ulaska u zavoj, ne znam dal ću se odklizat, al i to će s vremenom proć
Staro 28.05.2010., 20:24   #4386
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Dakle,
Sljeme report #4
(čini mi se)

Rollcall : De5tr0yer (check), Red 'Ljekovito blato' Dwarf (check), Njunjo i murina nisu bili...e pa grrrr njima

Vrijeme : kao i obično savršeno s gay muhama (u svim duginim bojama) dolje je u početku bilo 24 a gore 21.5 (lugarnica 922m) i 16.8 puntijarka (957m)

Ruta : standardna...cesta za gračane, skrenemo preko pruge, tunel, lojstek, pilana, kući
Naravno zna se da ej netko opet morao pasti...hvala bogu ovaj put sam i zapamtio kako...sve grane preko kojih pređete bajkom puknu ili se samelju. E a ova moja je na ravnini od prednjeg kotača podigla se, preko kurble izgleda zarotirala, u žbice i odoh ja u blato...sva sreća da sam ostao cijelo vrijeme držati bicikl inače bi se katapultirao i još gore prošao...naravno zašto bi to bilo jednostavno...naravno da sam sam sebe laktom opalio u rebra Inače renesisova staza je i meni sa v-brakeom i pozamašnom masom ful dobra staza jer je jednostavna, brza i nema nekih kerefeka previše...jedino onaj dio s granama i povećim nagibom da ga je*eš nemogu odvoziti jer 1) malo slabija vilica, 2) vbrake 3) velika masa 4)naravno loši vozač...kraj pilane je opet super
Ali ovaj put imamo i neke amaterske slikice nekih macho alfa mužjaka i neke prirode

Ukratko :
Ode distrojeru mašinica, ja mu se smijem
Skuži on onda da meni nešifta u najniži zupčanik pa popravak toga
Malo prirode 1 2 3
Hlaaadna voda
Pred vrh

Lugarnica
Zna se ko koga sljedi
Dvije (1 2)za Vucu da nereče da sam fotošopirao ili izguglao lugarnicu
Naravno neko zove uvijek kad netreba (ode koncentracija pred kraj vožnje)
Pilana
Dvije (1 2) umjetničke samo za vaš desktop...ako me nestaviš na desktop naljutit ću se ima jedna za landscape položaj monitora i jedna ako imate pivot pa vam monitor stoji u portrait "modu"

Eh da i još mi se da samo napisati da smo vozili 58.2 ali više nije išlo...tj išlo bi da nisam sredio bedro i nakvasio šuze (vidljivo na zadnim dvjema slikama)

All in all : htio sam odustati na milijun i jednom mjestu jer jednostavno nekad ti nije dan ali eto nakraju dogurao do vrha jer me distrojček podmićivao torticama nije bio problem snage il ida što boli nego jednostavno brzo se uspušeš a i onda je volja uku*cu i to je recept za vucaranje po sljemenu...naravno distrojer je legao dva puta s spdom jer ga je bilo zanosilo u desno kad smo stali a on otkopčao samo lijevu pedalu...tad i je mašinica odletila u kotač

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 28.05.2010. u 20:52.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 20:50   #4387
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

fakat zgledas ko bajker

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 21:19   #4388
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
fakat zgledas ko bajker

Obojica ili?

Super fotkice, za ove zadnje dvije doslovce sam ležo na cesti

A uvijek smijeh kad se ide

Nažalost, preko tjedna sljedećih mjesec dana ne mogu ići, dva tjedna sada radim pa su ispiti završni, ali zato sam u subotu svaku voljan otić, da dočekam bornya više
Staro 28.05.2010., 21:24   #4389
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Obojica ili?

Dwarfolincheck
naravno !

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 21:33   #4390
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Mrš Dwarf, sad ispada ko da sam ja bio bez motivacije
Staro 28.05.2010., 21:35   #4391
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

e,e...još nam u kolekciji fali samo borny...ajmo borny jedan vikend moraš na sljeme...a i Hamm bi mogao početi malo pedalirati

samo da nebi bilo "puno zuji malo meda daje"
Staro 28.05.2010., 21:38   #4392
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
e,e...još nam u kolekciji fali samo borny...ajmo borny jedan vikend moraš na sljeme...a i Hamm bi mogao početi malo pedalirati

samo da nebi bilo "puno zuji malo meda daje"
Valjda ga nije Hamm ubio u pojam

Staro 28.05.2010., 21:47   #4393
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Dakle,
Sljeme report #4
(čini mi se)

Rollcall : De5tr0yer (check), Red 'Ljekovito blato' Dwarf (check), Njunjo i murina nisu bili...e pa grrrr njima

Vrijeme : kao i obično savršeno s gay muhama (u svim duginim bojama) dolje je u početku bilo 24 a gore 21.5 (lugarnica 922m) i 16.8 puntijarka (957m)

Ruta : standardna...cesta za gračane, skrenemo preko pruge, tunel, lojstek, pilana, kući
Naravno zna se da ej netko opet morao pasti...hvala bogu ovaj put sam i zapamtio kako...sve grane preko kojih pređete bajkom puknu ili se samelju. E a ova moja je na ravnini od prednjeg kotača podigla se, preko kurble izgleda zarotirala, u žbice i odoh ja u blato...sva sreća da sam ostao cijelo vrijeme držati bicikl inače bi se katapultirao i još gore prošao...naravno zašto bi to bilo jednostavno...naravno da sam sam sebe laktom opalio u rebra Inače renesisova staza je i meni sa v-brakeom i pozamašnom masom ful dobra staza jer je jednostavna, brza i nema nekih kerefeka previše...jedino onaj dio s granama i povećim nagibom da ga je*eš nemogu odvoziti jer 1) malo slabija vilica, 2) vbrake 3) velika masa 4)naravno loši vozač...kraj pilane je opet super
Ali ovaj put imamo i neke amaterske slikice nekih macho alfa mužjaka i neke prirode

Ukratko :
Ode distrojeru mašinica, ja mu se smijem
Skuži on onda da meni nešifta u najniži zupčanik pa popravak toga
Malo prirode 1 2 3
Hlaaadna voda
Pred vrh

Lugarnica
Zna se ko koga sljedi
Dvije (1 2)za Vucu da nereče da sam fotošopirao ili izguglao lugarnicu
Naravno neko zove uvijek kad netreba (ode koncentracija pred kraj vožnje)
Pilana
Dvije (1 2) umjetničke samo za vaš desktop...ako me nestaviš na desktop naljutit ću se ima jedna za landscape položaj monitora i jedna ako imate pivot pa vam monitor stoji u portrait "modu"

Eh da i još mi se da samo napisati da smo vozili 58.2 ali više nije išlo...tj išlo bi da nisam sredio bedro i nakvasio šuze (vidljivo na zadnim dvjema slikama)

All in all : htio sam odustati na milijun i jednom mjestu jer jednostavno nekad ti nije dan ali eto nakraju dogurao do vrha jer me distrojček podmićivao torticama nije bio problem snage il ida što boli nego jednostavno brzo se uspušeš a i onda je volja uku*cu i to je recept za vucaranje po sljemenu...naravno distrojer je legao dva puta s spdom jer ga je bilo zanosilo u desno kad smo stali a on otkopčao samo lijevu pedalu...tad i je mašinica odletila u kotač
Ouuuuuvaj dečki, sve je to fino krasno, ali ovo izgleda tako homoseksualno
Ono, odu dva fraera gore na sljeme, pa si popravljaju strojeve, pa se naslikavaju, pa slikaju landscape, poziraju, etc... Bože sačuvaj

To se radi muški, kao Renesis i ja. Upregni gore, Lojstek odradit za manje od sat vremena, zašprehat konobaricu u lugarnici i onda dolje za 11 min.

ehm.
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 21:48   #4394
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Valjda ga nije Hamm ubio u pojam

Ma nije, on je mod i mora biti oštar

Slike su super, ali bit će bolje kad ću ja slikati.
Ide se u nedjelju?
Da napokon vidim svog Bouldera u akciji, a bome i sebe.

EDIT: ma kaj gej, baš su supač

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 22:07   #4395
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ouuuuuvaj dečki, sve je to fino krasno, ali ovo izgleda tako homoseksualno
Ono, odu dva fraera gore na sljeme, pa si popravljaju strojeve, pa se naslikavaju, pa slikaju landscape, poziraju, etc... Bože sačuvaj

To se radi muški, kao Renesis i ja. Upregni gore, Lojstek odradit za manje od sat vremena, zašprehat konobaricu u lugarnici i onda dolje za 11 min.

ehm.
hahahahahah...to je i meni palo napamet...da su išli njunjo i murina onda nebi bilo ali što je tu je...

a da si vidio "konobaricu" danas sumnajm da bi ju zašprehao

EDIT : fisheru samo da znaš da si mi ti sumnjiv ja sam siguran u svoju muškost i neigranje za drugu momčad
Staro 28.05.2010., 22:11   #4396
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja sam danas jednu dugu turu uz par pivica. Prijatelj izdušio, proklinjao... Meni treći put u tjedan dana ali bilo mi je najlakše do sad. Valjda radi dužih pauza za pivkana u šumi .
3. brzina mi je bila najčešća do gore, ushemio se

Na spustu sam promašio ono skretanje lijevo kraj drvene kućice (ispod Puntijarke) pa sam završio u nepoznato.

Evo ruta i također par slija

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gdornjlkwrtsumiu

Sušilo ispod tornja
http://slike.hr/slike/2/28052010164_9f668.jpg

Tu nismo išli
http://slike.hr/slike/2/28052010169_9212a.jpg

Tu jesmo
http://slike.hr/slike/2/28052010171_fe07b.jpg
http://slike.hr/slike/2/28052010536_0a492.jpg
http://slike.hr/slike/2/28052010537_b54ce.jpg

jedna u pokretu
http://slike.hr/slike/2/28052010540_54c39.jpg

P.S. Pogon od danas daje dva klika po krugu

Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.05.2010. u 22:16.
murina je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 22:55   #4397
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Jel se ide sutra?

Taman sam se pripremio za sutra

jedva ceko vikend da napokon i ja skinem junf na sljemenu i nitko nis ne prica za sutra
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2010., 23:28   #4398
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Limar 520 za 300KN, nažalost za ovaj model nema popusta. Od kaciga imaju Limarove, Brikove i još neke, dosta modela su na popustu 30-50%, za dobar dio biciklističe opreme popust 50%.
-->
Bio danas u Cisalfi u kingcrossu i nabavio novu kacigu -->Limar 520 za 300KN, nažalost za ovaj model nema popusta. Od kaciga imaju Limarove, Brikove i još neke, dosta modela su na popustu 30-50%, za dobar dio biciklističe opreme popust 50%.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 01:21   #4399
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Momci, ja idem sutra gore. Oko 9 planiram biti na trgu pa lagano gore. Lojstek 1h+, stvarno mi se neda ići brzo, ovo idem za gušt =)

Dolje, pojma nemam, ne bi bilo loše pogledati staze prema istoku, da se izađe na dubravu ili slično
Staro 29.05.2010., 08:27   #4400
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
...bem ti vaki svibanj...
murina je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 08:48   #4401
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Bome da. Gledam sjever, taman sivi oblak nad sljemenom
Staro 29.05.2010., 10:08   #4402
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

malo kasno ali jbga : ako idete na sljeme pomirite se sa kišom...jbga ali tako je...a popodne bi se cijeli grad trebao kupati...a ja otišao na faks s cestovnjakom još...oprat će me ko da se nisam kupao 5 godina
Staro 29.05.2010., 10:59   #4403
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
malo kasno ali jbga : ako idete na sljeme pomirite se sa kišom...jbga ali tako je...a popodne bi se cijeli grad trebao kupati...a ja otišao na faks s cestovnjakom još...oprat će me ko da se nisam kupao 5 godina
Dobro smo mi prošli jučer

Iako bi se dalo izgurat jedna brza dionica od ukupno 3h da se krenulo u 9, kladim se da neće past kiša do podneva.
Staro 29.05.2010., 11:08   #4404
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

je da...rađe bi da me kiša jučer oprala (pogotovo nakon što sam se okupao u ljekovitom blatu ) nego da moram opet one šugave mušice na vrhu trpiti...stvarno nisu normalne...

da li netko zna gdje bi se dalo kupiti za cestovni bicikl neki jeftini i solidni (čvrsti) gepek?čisto da nemoram tegliti neke stvari na leđima...naravno nosač koji se montira dolje na one male rupice (iznad osovine kotača) i gore na onu jednu rupicu gdje obično i kočnice idu
Staro 29.05.2010., 11:36   #4405
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
@vuco - ako bi prema dubravi, mozes ic do hunjke, i onda se gore dignes na jedinicu. po njoj se spustis (malo gore malo dolje, onda puno dolje) na goršcicu, i onda nastavis dolje izbijes u markuševačku trnavu...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 11:52   #4406
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
ja sam upravo odvezao svog treka na servis nakon prvih 300-400 km pa nek postelaju sto treba. cuje mi se nekakvo krckanje u srednjem pogonu, mozda su i pedale. Valjda ce decki iz rog jome vlaska napraviti dobar posao. moze savjet za nekakvu jeftiniju kacigu i rukavice posto planiram skoro napraviti prvi đir do sljemena? za to će mi trebati 100%
cyclone je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 12:22   #4407
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

dabomb holy shit gripovi 69 crni 79 bijeli markoprojekt
kona cowan rukavice ~159 ciklo centar
michelin mx pro race kaciga ~300-350 ciklo centar

korisitm navedenu kombinaciju i meni je savršena...naravno možeš s kacigama i ostalim i jeftinije proći ali eto tražio si mišljenje pa eto ti ga

inače ove rukavice i ovi gripovi su ko lonac i poklopac : savršeni....ni jednom me dosd na spustu nije šaka zabolila od toga iako imam vbrake...
Staro 29.05.2010., 12:31   #4408
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Momci, ja idem sutra gore. Oko 9 planiram biti na trgu pa lagano gore. Lojstek 1h+, stvarno mi se neda ići brzo, ovo idem za gušt =)

Dolje, pojma nemam, ne bi bilo loše pogledati staze prema istoku, da se izađe na dubravu ili slično
Kaj ti to znači sutra??? pošto si pisal u 01:21
Ako je sutra nedjelja ja sam za, jedino kaj bi mi pasao raniji polazak

p.s. zašto je lijepo voziti se po Sljemenu:

http://www.forgetfoo.com/?blogid=11490
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2010., 13:53   #4409
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:
Nema kiše gore
Citiraj:
@vuco - ako bi prema dubravi, mozes ic do hunjke, i onda se gore dignes na jedinicu. po njoj se spustis (malo gore malo dolje, onda puno dolje) na goršcicu, i onda nastavis dolje izbijes u markuševačku trnavu...
Ma na kraju sam išao standardno preko 9-tke. Oblačilo se pa nisam htio riskirati. Inače sam htio ići do Hunjke standardno 1-com pa onda do Danjike sa 22-icom i dolje cijeli put 22 koji izlazi između Markuševca i M. Trnave.

To mi je jedna želja za probati, a druga po 20-tki dolje slično, ali se izađe na Dotršćinu pa kroz Maksimir.
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Kaj ti to znači sutra??? pošto si pisal u 01:21
Ako je sutra nedjelja ja sam za, jedino kaj bi mi pasao raniji polazak

p.s. zašto je lijepo voziti se po Sljemenu:

http://www.forgetfoo.com/?blogid=11490
Danas sam bio . Ali mislim da ću i sutra ići s tobom, samo mi je tak mrsko se dić u 6

Danas sam se mučio do gore. 2 tjedna kolokvija je ostavilo posljedice. Lojstek sam prešao u komadu, ali sa 3x više muke. Na kraju je ispalo da sam ga odvozio za 53minute što znači da sam bio poprilično brz. To je vreme od žičare do Lugarnice. Nekaj mi tu ne štima, s obzirom da sam se gore vukao u prvoj-drugoj brzini, ali tako veli brzinomjer =)
Staro 29.05.2010., 14:06   #4410
blue#13
Banned
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Pozdrav svim biciklistima

E sad se bacam na problem!

Imam indenticni bicikl sa slike
http://www.merida.nl/images/bikes200...orange_bla.jpg

imam ga već oko 3.god i prošle godine sam promjenio lanac i zadnju kazetu(prednju sam čeko 2.mj. i još nije stigla)

stražnja kazeta je SRAM PG850 ,lanac također sram.

i evo problema ,naime dok se vozim uzbrdo i dok onak baš gazim jako,počne mi preskakat ko ludo na stražnjoj kazeti,neznam zašto,ali baš ubitačno imam osječaj ko da će sve otić u kuac.

razmišljo sam si može bit da je riječ o mjenjaču (Shimano Acera)
zupčanici su dosta izlizani ,kazeta je nova nazubljena a i lanac je novi
blue#13 je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno