|
![]() |
#1 |
NOOB :)
Datum registracije: May 2010
|
Korištenje integrirane grafike na ploči
E ovako, imam MB Ausu M4A89GTD PRO sa integriranom VGA Integrated ATI Radeon™ HD 4290 GPU i imam Ati XFX 5670 1gb DDR5 monitor spojen na 5670 Pročitao sam u manualu da ova integrirana grafa može raditi u crosfireu, da samo trebam instalirati drivere, catalist i omogućiti crosfire....sad dolazimo do mog problema.....ha??? Nigdje ne vidim nikakvu opciju koji bi približno ličila tome.... Mala pomoć bi bila veoma poželjna :-)... Eh i da, ako ima neka druga opcija.....npr. da mi se 5670 "odmara" dok radim nešto grafički manje zahtjevno ili tako nešto... nov sam u ovom svijetu crosfirea i 6 jezgrenih procesora pa me sve to zbunilo... Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Može radit u crossfireu ali ne sa tom grafom već sa sliabijim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne govorimo o klasičnom CF-u nego od Hybrid CF-u. Kao što reče kolega, Hybrid CF je moguć samo sa slabijim grafama.
![]() |
#5 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Nerazumijem zašto si došo na ideju koristiti integrirku pored zasebne grafe, nemaš nikakve koristi jer su one ionako zamišljene kao privremeno riješenje ili za 2d (i nezahtjevne 3d aplikacije) kod nezahtjevnih korisnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Obicno u korisnickom prirucniku pise koje se grafe mogu upariti u hybridCF s tom integriranom. Kod integrusa HD3x00 (780G/790GX) mogao si upariti diskretne dx10 i dx10.1 (HD2400/HD3450) kartice a kod ovih novijih mislim da mogu samo dx10.1 (HD3450). Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|