![]() |
Korištenje integrirane grafike na ploči
E ovako, imam MB Ausu M4A89GTD PRO sa integriranom
VGA Integrated ATI Radeon™ HD 4290 GPU i imam Ati XFX 5670 1gb DDR5 monitor spojen na 5670 Pročitao sam u manualu da ova integrirana grafa može raditi u crosfireu, da samo trebam instalirati drivere, catalist i omogućiti crosfire....sad dolazimo do mog problema.....ha??? Nigdje ne vidim nikakvu opciju koji bi približno ličila tome.... Mala pomoć bi bila veoma poželjna :-)... Eh i da, ako ima neka druga opcija.....npr. da mi se 5670 "odmara" dok radim nešto grafički manje zahtjevno ili tako nešto... nov sam u ovom svijetu crosfirea i 6 jezgrenih procesora pa me sve to zbunilo... Hvala! |
Može radit u crossfireu ali ne sa tom grafom već sa sliabijim
|
Ne govorimo o klasičnom CF-u nego od Hybrid CF-u. Kao što reče kolega, Hybrid CF je moguć samo sa slabijim grafama.
|
A sta je onda moguce napraviti s kod mene :-).....zao mi ju gledati kako samo sjedi i nista ne radi :-)
|
Citiraj:
|
Obicno u korisnickom prirucniku pise koje se grafe mogu upariti u hybridCF s tom integriranom. Kod integrusa HD3x00 (780G/790GX) mogao si upariti diskretne dx10 i dx10.1 (HD2400/HD3450) kartice a kod ovih novijih mislim da mogu samo dx10.1 (HD3450).
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |