|
![]() |
#3541 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Prošli put sam prvi put krepao na lojsteku tam kad kreće strmiji uspon. Danas ćemo vidjet ![]()
![]() |
![]() |
#3546 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
evo i ja promjenio headset nakon cca 9 mj ![]() a sad jedno za one koji su imali iskustva sa benzinom. namjeravam skinut lanac, kazetu i pogon kako bi ih ocistio pa me zanima da li je ok ako ih ostavim uronjene u posudu sa benzinom na 24 sata, hoce se mascoba skinut bez ribanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo nas nazad, distrojer mora jos malo do kuce pedalirat. bilo je sasvim uredu, super vrijeme, dobra ekipa i sasvim fina voznjica ![]() neka on tipka dojmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3549 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Brijem da mi je headset malo suh. S obzirom da su industrijski lageri, nisam ziher jer bi ipak trebalo malo staviti masti na to sve ? Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3551 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ukratko, ovaj spust je doslovce prejeben, da sam se ubio 5 puta a ne samo jednom ne bi mi krivo bilo ![]() ![]() Samo informacije radi, 100kg mojih (još neka mizerija u ruksaku i bajk) i hidraulika deore 535 sa 180/160 rotorima me nije uspjela zaustaviti i odletio sam prek 2 korijena, izgubio kontrolu u lišću i legao fino. Nogu sam zakačio valjda za pedalu. Al sve je okej, mogo sam otpedalirat dokraja ![]() Za dwarfića. Išao sam sam gore, trebalo mi je oko sat vremena, pedalirao sam gdje mi je to teren dopuštao, Stao 3 puta da se napojim vode ko krme i išao dalje. Onaj gornji dio Lojsteka kad izađeš iz onog kamenja je dosta lagan, dok sam ovaj kameniti put na sredini gurao bajk gore. Btw, nemam ni flat pedale, neg ono njesra mutavo, također je muka s tim se penjat, odleti noga samo tako. SPD is way to go ![]()
![]() |
![]() |
#3553 |
Avocado
|
Nisam, da sam išao kak sam zadnji put (a bio sam ultra spor), prestigli bi me dvaputa pa sam reko da ih čekam kod lugarnice. Plus stražnji shock na kojem nemam lockout jako ubija, priznali vi to ili ne.
![]() |
#3554 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
a neka...sve u svemu ako si ovaj vikend za dizanje ega kako si brži i izdržljiviji od nekog drugog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3556 |
Ex-Gastarbajter
|
njega sam poslao ranije gore, jer ostatku ekipe se zurilo da brzo stignu doma, pa smo ovako taman svi odvozili i skupili se na vrhu, timing odlican ![]() spust smo isli od puntijarke na 18ku, spoj na bikcevic i onda dolje na pilanu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
gle...iovako ionako se dižem svaki dan u 6 pa što se mene tiče od 6.20 nadalje kad god oš ![]() e,e...jedini problem u toj priči je taj što ću ja biti spori vol ![]() aha...to kod puntijarke je ono kad desno(gledajući od vrha) ideš ferovsku sljeme rutu a lijevo je 18-ica? @destroyer : imam ti ja ploče stiropora pa od toga moš napraviti drugi put full armor da te štiti ![]() btw ako ti je kaciga dobila pukotinicu od pada ja bi savjetovao da ju promijeniš jer je njena funkcija da se prilikom pada rasprsne kako bi ublažila pad (sličan princip kao i kod tenkovskog aktivnom oklopa) Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 07.05.2010. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 |
Avocado
|
![]() |
#3559 |
Ex-Gastarbajter
|
provjeri kacigu, ali mislim da joj ne bi trebalo bit nis, tamo je mekano lisce, a ti si napravio kolut ![]() imam na mobitelu sa nokia trackerom snimljeno sve, ali kad pokusam otvorit file, iskljuci mi program?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() sto se tice benzina, planirao sam ga natocit u neki lavor, valjda ce drzat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3562 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Znaci sutra se ide gore? http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=zagreb
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3564 |
Ex-Gastarbajter
|
kada zelim uc na training diary izbaci mi van... probat cu reinstalirat program, mozda proradi... moji se bune da necu smjet spustat sic nizbrdo jer da idem prebrzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3565 |
Ex-Gastarbajter
|
eto vam i ruta na gpsu ![]() Znaci, Tunel - Lojstek - Lugarnica - Puntijarka - 18ka - Bikcevic (kratko) - Pilana http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kkujqmkdmgoigbds Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 07.05.2010. u 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
koristi li itko e72 nokiu s sports trackerom, meni radi isto sto i ti opisujes renesis s tim sto nikada nisam uspio uploadati rutu, instalirao sam trecker za e71 jer za 72 jos kao nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Čitam malo ovaj thread i vidim nazive koje ne razumijem i čini mi se da svi imate "svemirkse bajkove". Jel bih ja uspio doći gore i dolje u jednom komadu na Giant Boulderu sa običnim vbrake kočnicama? Po cesti pretpostavljam da bih, ali zanima me off-road. a moj bike za to baš i nije namijenjen. Garancija na ramu 5god, pa nije bed ako pukne ![]()
![]() |
|
|