|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Thorton radi di ....
... zam da je malo blesavo ali da li netko ima Thortona XP 2000+ i na kojoj mu to ploči radi ? Nemojte sada to je Barton sa pola L2 i tako pa ako radi Barton radi i Thorton jer baš i ne radi ... zanima me recimo DFI Infiniti sa nForce2 chipsetom i slične ... informativno ... dakle ime i prezime mame daske i oca joj Thortona ...
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni je Thorton 2000+ bet problema radio u NF7-S v2.0. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Prvo je radio ko thorton u staroj matsonic 8137C+ (KT 266, a onda u EPOX8rda3I u kojoj i dalje radi ali sad ko barton. Ne vidim razlog zakej ne bi rdil na defaultnoj frekvi u bilo kojoj ploči
__________________ |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Thorton radi di ....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
pa ne bi se bas slozio, evo black dragon muku muci sa thortonom i dfi nfinity 2 ultra prolocom.... a podrzava barton... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Re: Re: Thorton radi di ....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: Thorton radi di ....
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma to je ono što me baš muči ... probao sam na nForce2 ploči DFI Infiniti, probao na VIA 333 QDI KuDoz 7E/333X, probao na ECS K7S5A PRO to je isto neka VIA ... ma lud ... mislim za te ploče piše kao nam podrške za Thotona ali ima za Bartona, a kako sam na samom vrhu napisao da ako je Thorton 1/2 Bartona da mora raditi a opet ne radi .... grrr lud više. Dobro znam da to nisu baš neke ploče i da to nije baš za to ali opet ...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
frend ima albatronovu ploču, via kt400, skoro kupljena i XP2000+, mislili smo da je Throughbred kad je kupio, no ipak je Thorton, i radi savršeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Kod mene Thorton XP 2000+ @ 512 KB L2 radi na: Shuttle AK35GT(R) VIA VT8366A Apollo KT266A rev.1.2 Epox EP-8RDA+ nForce2 SPP rev 1.1 Abit AN7 nForce2 Ultra 400 rev.1.0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Thorton radi di ....
Citiraj:
Mislim, sad se rasprava svela na to da svi nabrajamo kako jedan socketA procesor radi na socket A ploči:confused: ... @autor: Jesi li možda pogledao na stranicama proizvođača ploče sve revizije BIOSa i što novo donosi, ili možda ima neki FAQ baš o tim pločama...eto, nadam se da sam bar neki hint dao, jer ni ja prošle godine na ploči nikako nisam uspio osposobit AGP4X protokol, a grafa je začudo isto bila AGP4X...tek na FAQ o toj ploči je bila nabrojena i ta kartica koja ima takve i takve probleme ![]() Možda pomogne... http://www.dfi.com.tw/Support/suppor...YPE=MB&SITE=US Zadnje izmijenjeno od: Roller. 05.12.2004. u 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
moj 2200+ je radio na Soltek 75DRV4, Soltek 7FRNL2 i na Epox 8rda3+ nikada nije bilo nikakvih problema, otključan množitelj i danas kod frenda radi 200*10 bez beda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|