|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako je spojen?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Pa možeš smanjit brzinu okretaja pomoću nekog potenciometra, npr FanMatea 2.
![]() |
#6 |
Marco
Datum registracije: Jun 2008
|
DA! Ja također imam taj vent i isto prdi....vent dobiven sa novim kučištem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ma ja sam zaštopao rupe viška... ako baš želiš,napravi distancere od gume,može pomoći... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima i za vase prdave ventove rjesenja by Bubba. Nije vam palo na pamet pogledat sticky. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22347
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti bočni ventilatori su najveće zlo koje može biti u kućištu jer rade više štete nego koristi... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#17 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Jedino u takvim slucajevima kad su uska kucista. Ja takodjer imao na TT Mambo 80mm vent na bocnoj strani,nije nista spustao temperaturu proca a puhao direkt po ventu od proca,cak sam "tunel" napravio i kada sam ga maknuo(skupa s ventom) temp proca je bila manja ![]() Dosta off topic-a Mozda vent na tom CM690 prdi sto je preblizu stranice?!? Da li prdi kada se odmakne od stranice ili stavi negdje drugdje?
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ili ispod naljepnice na ventu, skinut onaj plastični/gumeni čepić i mali ulja za finu mehaniku nakapat. Ak nemaš, možeš i malo wd 40 našpricat. A za ostalo utišat, nabavi potenciometar. Ja sam preko ebaya kupio no name potenciometar za 60 kuna (hong kong, za 4 venta) i prezadovoljan sam ![]()
![]() |
#22 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Do sad sam promijenio 5-6 kućišta svakakvih veličina s raznim sustavima hlađenja i najbolje mi je ovo što imam sad. Cijeli komp se bez problema hladi s ukupno tri ventilatora na manje od 1000 rpm, čak i kada je u sobi 30°C...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Meni radi cijeli dan i stvarno bude hladan ko Sibir. Tu nemam nikakvih zamjerki. Zapravo da ne bih trazio dlaku u jajetu, nije on ni bučan, nego mi se to tako možda čini, jedino me taj vent bio zeza ali bude li mi se dalo napravim kao šta je gori opisano, čini mi se dobar savjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|