|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
wireless + cod enigma
nisam siguran jel ovo za ovaj podforum, al eto... problem je svjež, reklo bi se friški... spajam se na net putem wlana (autorizacija preko vpn-a), kartica je dlink dwl-g520+ (noturni ti acx111 chipset), komp standard x2, dual boot sedam + xp (problem je oba prozora). mreža uredno radi, skida se, gleda se po***ava, igra se cs... problem je kad pokrećem cod (uključeni su kec, 2 i 4), treba mu da se pokrene mp otprilike od 30 - 60 sekundi. single se pali odma, ilitiga instant. kad napokon uđe u igru, radi ko singerica, ali živcira me to čekanje od minute. pokušao sam reinstal svega (win + drveri, cod), ali bez učinka. problem nestane kada odšarafim antenicu sa mrežne (ona tplink iz kvarka za 40 kunića). mp se digne instant, ali džabe kad nema mreže ![]() svaki input bio bi dobrodošao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jel fiska IP adresa na kompu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
fix? ako je za vjerovat ipconfigu, onda je. pokušao sam stavit i us robotics driver, radi ali još uvijek ovo zeza... edit: malo sam si zabrijal ![]() Zadnje izmijenjeno od: keyser_s()ze. 26.03.2010. u 18:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|