![]() |
wireless + cod enigma
nisam siguran jel ovo za ovaj podforum, al eto...
problem je svjež, reklo bi se friški... spajam se na net putem wlana (autorizacija preko vpn-a), kartica je dlink dwl-g520+ (noturni ti acx111 chipset), komp standard x2, dual boot sedam + xp (problem je oba prozora). mreža uredno radi, skida se, gleda se po***ava, igra se cs... problem je kad pokrećem cod (uključeni su kec, 2 i 4), treba mu da se pokrene mp otprilike od 30 - 60 sekundi. single se pali odma, ilitiga instant. kad napokon uđe u igru, radi ko singerica, ali živcira me to čekanje od minute. pokušao sam reinstal svega (win + drveri, cod), ali bez učinka. problem nestane kada odšarafim antenicu sa mrežne (ona tplink iz kvarka za 40 kunića). mp se digne instant, ali džabe kad nema mreže:) posudio sam od prijatelja 3 druge antene i opet je isti problem. sad mi nije jasno ako je već i problem u mrežnoj kartici po kojoj logici samo cod ima problem, a sve drugo šljaka? svaki input bio bi dobrodošao... |
jel fiska IP adresa na kompu?
|
fix? ako je za vjerovat ipconfigu, onda je.
pokušao sam stavit i us robotics driver, radi ali još uvijek ovo zeza... edit: malo sam si zabrijal:) nije adresa na fix. trebalo je prepisat iz ipconfiga u ipv4. ali svejedno mi nije jasno zašto bi cod blokiral kada sve ostalo radi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |