|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Pozdrav, imam problem s kompom kojem nakon što se upali, proradi BIOS, i screena za Boot Windowsa, dakle sve sasvim normalno (nema naznaka o kvaru na tim dijelovima), ekran ostane crn a svi dalje zvukovi se čuju. Dakle to su zvuk koji ispušta win nakon bootanja, meni još recimo skype...msn...sve se ulogira i računalo radi! samo je tu problem što nema slike ![]() ima li itko iskustva s ovakvom vrstom kvara i možete li pomoći oko rješavanja? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li monitor uštekan u primary DVI/VGA izlaz od grafe? Jesi pokušao ući u safe mode? Ako ništa od navedenog ne daje rezultata probaj s drugom grafom pa vidi ako se problem ponavlja.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 24.03.2010. u 14:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
sigurno grafa, ako je tako ka sta kazes.... meni se znalo dogadjat da zna monitor zablesit, pa san isteka iz njega i spojia u drugi....i tek nakon toga radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() a jel moguće da se radi o grafi kad ja dok upalim komp vidim sve screenove do onog najbitnijeg :P? i windowsov onaj s load barom, gdje je logo netom prije što je ostao crn? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Gotovo sigurno graficka, imao sam slican problem s prastarom MX440, komp se bootao jedino u safe modeu, normalno ili nije bootao (crn ekran kao kod tebe) ili bi se pokrenuo i onda freeze pa reset.
![]() |
#6 |
Registered User
|
ljudi sve radi normalno sada ![]() što se ako znate točno događalo s mojim kompom sada to vrijeme kad je ostao crn ekran? i nedavno, pa....par dana prije neg se to dogodilo sam čistio grafu od prašine, izvadio kilu i pol prašine...radila je već na 80°C skoro :P, pa sam reko čupaj brate prašinu van ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Promjeni pastu na njoj pa vidi kakve će temp bit,ak nebu ništ bolje s novom pastom onda zemi scythe musashi ili ac s1 recimo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|