|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Evo jos jedan problem sa plocom! Naime sve instalirano kako treba, ugasim kantu...odspavam cca sat vremena i upalim komp te me doceka fina poruka tipa "cmos checksum bad..." Tu mi ponudi F2 za setup, F11 za nesto itd. Onda udem u BIOS gdje je sve naravno resetirano tj. na default postavkama. Probao i ccmos no problem je i dalje tu. Ima tko ideju u cemu je problem!? P.S. Kada napravim restart Win se sasvim normalno dignu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Promjenit bateriju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, i ja mislim da je u tome problem. Ima netko ideju u cemu bi jos mogao biti problem ako to slucajno "ne upali". Komp evo sada radi, radi i cim napravim restart no cim je ugasen neko vrijeme izbaci mi taj "ccmos". Malo mi je cudno kako to da je u tako kratkom vremenu otisla baterija jer sam imao ploce puno starije od ove koje su radile kao i prvoga dana....pogotovo im se nije baterija shebala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Vidjeti cemo sutra nakon promjene baterije. ![]() Ako ni to ne pomogne onda mi je prodavac dao neispravno MBO, ali mislim da nije to u pitanju. Makar cudno jer kaze kolega k1klop da je plocu izvadi isti dan i da je kod njega radila ok......cudno da je baterija otisla u par sati kako ploca nije bila u kompu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Rijeseno novom baterijom! Thumb down osobi koja mi prodala MBO, jer nemoguce da se baterija istrosila za par sati! ![]() Moze lokot! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|