|
![]() |
#1 |
ASUS
Datum registracije: Nov 2006
|
ASUS ROG Extreme series features: RC Bluetooth & USB BIOS flashback!
U rukama mi je jedna ASUS Maximus III Extreme te samim tim želim da vas obavestim da sa ovim, pa zatim Rampage III Extreme kao i svim narednim ROG pločama stiže ovo što možete videti na video snimku ispod ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xGGGrZl6zV0
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj OC iz winsa ce bit zanimljiv vecinom vama ekstremnim OCima za izvlacenje zadnjih atoma iz proceva.Mene se najvise dojmilo flashanje biosa direkt s ploce, odlicno osmisljeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni je to sve isti vrag, ionako se još držim FDD-a kao pijan plota, a OC iz windoza je sve samo ne pametna igra - to uglavnom radi ekipica koja loži matične i grafičke pred kraj jamstva da bi izvukla materijalnu korist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bitno da piše RoG, Dijetlić, Trn, međed i sl.; i ekipa slini odmah... ![]() Ono, fora su te stvarčice, ali mislim da je to već sada postalo jako debelo šminkanje komponenata. Nesviđa mi se to... Mada mi se sviđa ova buetooth šema, to je fora ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Flash matične biosa iz windowsa...ne hvala! Za to postoji flopy ili usb stick. A ovo za overclock...navlačenje što veće frekvencije i uzimanje ss-a samo za hvalisanje po forumima bez stabilnosti sistema. Već viđena stvar kod Gigbyte-a..."easy tune". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ne flasha bios iz windoza nego preko posebnog usba i rog tipke konektira i usb sam flasha bios.Jel vidis da otkopca bijeli kabl iz lapa i ukopca usb.
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ja svakako mislim da je ovo odlicna ideja, pogotovo ovo za fleshanje biosa... Takoder bih volio ASUS EFI GUI BIOS na nekim novijim plocama EDIT: @Dizel: Ajde molim te obrazlozi tu svoju tvrdnju.... Ali ovo stvarno govoris bez ikakvog temelja Zadnje izmijenjeno od: Ivan123. 04.03.2010. u 15:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |