![]() |
ASUS ROG Extreme series features: RC Bluetooth & USB BIOS flashback!
U rukama mi je jedna ASUS Maximus III Extreme te samim tim želim da vas obavestim da sa ovim, pa zatim Rampage III Extreme kao i svim narednim ROG pločama stiže ovo što možete videti na video snimku ispod :)
http://www.youtube.com/watch?v=xGGGrZl6zV0 |
Ovaj OC iz winsa ce bit zanimljiv vecinom vama ekstremnim OCima za izvlacenje zadnjih atoma iz proceva.Mene se najvise dojmilo flashanje biosa direkt s ploce, odlicno osmisljeno.
|
Meni je to sve isti vrag, ionako se još držim FDD-a kao pijan plota, a OC iz windoza je sve samo ne pametna igra - to uglavnom radi ekipica koja loži matične i grafičke pred kraj jamstva da bi izvukla materijalnu korist.
|
Bitno da piše RoG, Dijetlić, Trn, međed i sl.; i ekipa slini odmah... :D šala
Ono, fora su te stvarčice, ali mislim da je to već sada postalo jako debelo šminkanje komponenata. Nesviđa mi se to... Mada mi se sviđa ova buetooth šema, to je fora ;) |
Flash matične biosa iz windowsa...ne hvala! Za to postoji flopy ili usb stick.
A ovo za overclock...navlačenje što veće frekvencije i uzimanje ss-a samo za hvalisanje po forumima bez stabilnosti sistema. Već viđena stvar kod Gigbyte-a..."easy tune". |
Pa ne flasha bios iz windoza nego preko posebnog usba i rog tipke konektira i usb sam flasha bios.Jel vidis da otkopca bijeli kabl iz lapa i ukopca usb.
|
Citiraj:
Ja svakako mislim da je ovo odlicna ideja, pogotovo ovo za fleshanje biosa... Takoder bih volio ASUS EFI GUI BIOS na nekim novijim plocama EDIT: @Dizel: Ajde molim te obrazlozi tu svoju tvrdnju.... Ali ovo stvarno govoris bez ikakvog temelja |
Nebitno koji proizođač, ali 99% LGA775 ploča neće doživjeti radni vijek socket A/370 ploča.
|
Citiraj:
|
Bolesno!!!!
sviđaju mi se opcije koje nudi matična :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |