|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Monitor mi se ne pali
Pozdrav svima! Problem je u monitoru, imam samsung 740n 19'. Na njemu radi ledica za power on/off, ali pri paljenju kompjutera ne daje sliku. Kad izvadim VGA kabel, trebao bi napisati "Check Signal Cable", ali ni to ne napiše. Zna li možda netko u čemu je problem? BTW kompjuter se normalno pali i čuje se ulazna muzika windowsa, ali monitor ništa. Ako ima netko zna ima li mogućnosti to popraviti, jer to je relativno novi monitor, 3 godine, a nema garancije. P.S. Komp se nije palija 7 dana i bija je isključen iz struje, zajedno sa monitorom, temperatura u sobi je bila oko 8°C, ako to išta pomaže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....otisao monitor,ista dva slucaja sam imao i dobio nove monitore,ni u servisu ih nisu mogli popraviti ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno je napajanje monitora u banani, to ne bi trebalo koštati preko 200 kn...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
ja isto mislim da je napajanje monitora otišlo, jer zuji poprilično jako. Gdje bi se takvo napajanje moglo nabaviti? by the way, probao sam sa drugim DVI kabelom i drugim priključkom, ali nikakvih znakova dečko ne daje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odnesi u MR servis na dijagnostiku i neka ti naprave ponudu za popravak pa onda odluči što ćeš napraviti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Hvala vam svima na odgovorima! Probat ću to sa MR servisom. Ne očekujem čuda, ali bilo bi lipo da jedan put ne bude neki veliki kvar. ![]() Pozdrav! Ugodna večer! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|