![]() |
Monitor mi se ne pali
Pozdrav svima!
Problem je u monitoru, imam samsung 740n 19'. Na njemu radi ledica za power on/off, ali pri paljenju kompjutera ne daje sliku. Kad izvadim VGA kabel, trebao bi napisati "Check Signal Cable", ali ni to ne napiše. Zna li možda netko u čemu je problem? BTW kompjuter se normalno pali i čuje se ulazna muzika windowsa, ali monitor ništa. Ako ima netko zna ima li mogućnosti to popraviti, jer to je relativno novi monitor, 3 godine, a nema garancije. P.S. Komp se nije palija 7 dana i bija je isključen iz struje, zajedno sa monitorom, temperatura u sobi je bila oko 8°C, ako to išta pomaže. |
....otisao monitor,ista dva slucaja sam imao i dobio nove monitore,ni u servisu ih nisu mogli popraviti ..
|
Jesi ga probao na nekom drugom kompu?
|
Citiraj:
Možeš još pokušati s promjenom DVI kabela i uštekati ga u drugi DVI izlaz na grafi. |
Vjerojatno je napajanje monitora u banani, to ne bi trebalo koštati preko 200 kn...
|
ja isto mislim da je napajanje monitora otišlo, jer zuji poprilično jako.
Gdje bi se takvo napajanje moglo nabaviti? by the way, probao sam sa drugim DVI kabelom i drugim priključkom, ali nikakvih znakova dečko ne daje. |
Odnesi u MR servis na dijagnostiku i neka ti naprave ponudu za popravak pa onda odluči što ćeš napraviti.
|
Hvala vam svima na odgovorima! Probat ću to sa MR servisom. Ne očekujem čuda, ali bilo bi lipo da jedan put ne bude neki veliki kvar. :)
Pozdrav! Ugodna večer! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |