|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Komp se teško pali, ali kasnije uredno radi - da li je do kondenzatora?
imam računalo staro 6.godina p4 intel2.8ht x1550 512mb napajanje chifteac 400w staro 6 mjeseci.problem je u tome da komp može raditi dan i noć ali kada ga ugasim nakon cca.2 sata stajanja a i preko noći kad je ugašen drudi dan ga moram paliti 20 puta da bi upalio.gledao sam kondenzatore na matičnoj ali nisam vidio da su napuhnuti.napajanje je skoro novo pa sumljam da je do njega.ima li tko kakav savjet ili sličnih problema bio bih zahvalan! pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
najvjerovatnije cold boot. nema pouzdanog i provjerenog rjesenja, osim nabavka druge ploce.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li i sa starim napajanjem imao takve probleme? Ja bih pucao prvo na napajanje, bez obzira što je novo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imo sam potpuno isti problem i kvaka je bila da se disk nije htio upaliti ispod odredjene temperature, možda je to i kod tebe problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
palio 100 puta, nakon što sam poludio - kupio novi komp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam imao taj problem ali sa napajanjem. kao sto domy kaze, probaj neko drugo napajanje, ako se opet isto ponasa, 99% je problem u ploči |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
frend je imao takav problem i odnio u servis, kad je došao po komp od starog je ostala samo optika i hdd, sve ostalo su mu stavili novo i lijepo naplatili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
o' ga je tjerao da ga odnese na servis, i to 99% neki "pravi servis"......... platis 50-100 kuna nekome tko se kuzi, u najgorem slucaju popravak je 150-200 kuna - polovna ploca ili polovno napajanje. ma i manje.....
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
danas sam malo bolje zagledao u matičnu kad tamo jedan kondenzator napuhnut! |
![]() |
![]() |
|
|