Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2010., 17:23   #1
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Tipkovnica + Miš Wireless

Pošto sam pobornik žice nisam baš upučen u ove druge, trebam dosta hitno preporuku za bežični miš i tipkovnicu, cijena 200-300kn.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2010., 18:52   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Pošto sam pobornik žice nisam baš upučen u ove druge, trebam dosta hitno preporuku za bežični miš i tipkovnicu, cijena 200-300kn.
Po meni i dalje najdrazi i prvi izbor Cherry. Kvaliteta, Macrotastican Keyman soft koji dolaze uz sve programbilnije modele i jednostavno veza bez greske. Nema potrebe da ponavljam gdje i kako jer dovoljno je da trazilicom obidjes pristojan broj Cherry tema gdje sam sve vec puno puta ponovio. Jedino ces mrvicu vise dodati od predvidjene cijene za umjerenije modele. No trenutno se moze cak i ovo pronaci. Ali zato ce ti jednako izgledati za pet godina godina kao i danas. Izlizivanje i pokazivanje starosti je nepoznata vrlina kod dobre Cherry tipkalice.

Ne sumnjam da ces naci i lakse dobavljive Logi kandidate, ali primi na znanje da postoje i druge.

OT:

Eh da, izbacio je i svoj sexy i-odgovor : Cherry Strait

........

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 13.02.2010. u 19:14.
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.02.2010., 19:28   #3
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Visage jel cherry salje u RH? ili gdje ih ima za kupiti?
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2010., 19:34   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Visage jel cherry salje u RH? ili gdje ih ima za kupiti?
ccc

stari forumski vuk i nece pretraziti

Tipro

Preko DE ducana su znatno spustili cijene za online nabavu. Tako da se mozda i vise tako isplati nabaviti. SLO ima puno bolju ponudu od nas, mada ce Tipro.hr reci suprotno. Zvati Tipro via telefonke, jer email za njih nema nikakvo znacenje.
Staro 13.02.2010., 23:03   #5
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Logitech Cordless MediaBoard Pro, Chicony WUR-0609
Pošto je komp treutno na regalu a ja tipkam sa trosjeda možda ovo nije loše rješenje (u ovoj varijanti miš mi ni ne treba) !?

Edit: Zanimljivo koliko malo je Cherry prisutan na našem tržištu. Nekak mi se čini da je prije 10-15 godina skoro svaka druga tipkovnica bila je Chrerry.
-->
@visage
je čeri je dobra varijanta za razmislit/zbrojit se

p.s. Malo čaćakam po netu i naletim na ovo-->
Logitech Cordless MediaBoard Pro, Chicony WUR-0609
Pošto je komp treutno na regalu a ja tipkam sa trosjeda možda ovo nije loše rješenje (u ovoj varijanti miš mi ni ne treba) !?

Edit: Zanimljivo koliko malo je Cherry prisutan na našem tržištu. Nekak mi se čini da je prije 10-15 godina skoro svaka druga tipkovnica bila je Chrerry.

Zadnje izmijenjeno od: MIK. 15.02.2010. u 12:41.
Staro 16.02.2010., 18:43   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Hm'da, dok je ponos i kvaliteta bio putokaz DE ducana, Metro, Vobisi i sila ostalih izvora uvijek su Cherry imale kao krunu tastature u top konfiguracijama. Druga po redu iz ove epizode, pravi je primjer tog vremena.

Malo me brina pomodarski trend smanjivanja gabarita po cijenu zaglupljivanja funcionalnosti. Pa najbolje da cu zivotne navike numerike i standard postavljanja kursor tipki - revidirati zato sto se njima mili skratiti tastaturu za nekoliko centi

Dobro za HTPC, ali kad vidim micanje numericke ili demodiranje gumbi samo zbog sexy rasporeda
Staro 16.02.2010., 23:08   #7
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

nekaj ovako
-->
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Dobro za HTPC...
Meni i treba za "HTPC", na kraju sam uzeo ovo, dojmovi zasada nikakvi pošto stvarčica još nije ni radila (na reklamaciji je, tj kroz par dana dobijem novu).
Citiraj:
...ali kad vidim micanje numericke ili demodiranje gumbi samo zbog sexy rasporeda
SEX SALE

p.s. mogu reći da sam se zasitio logitech-ovog dizajna, cherry je pravo osvježenje -->nekaj ovako
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno