![]() |
Tipkovnica + Miš Wireless
Pošto sam pobornik žice nisam baš upučen u ove druge, trebam dosta hitno preporuku za bežični miš i tipkovnicu, cijena 200-300kn.
|
Citiraj:
Ne sumnjam da ces naci i lakse dobavljive Logi kandidate, ali primi na znanje da postoje i druge. OT: Eh da, izbacio je i svoj sexy i-odgovor : Cherry Strait ........ |
Visage jel cherry salje u RH? ili gdje ih ima za kupiti?
|
Citiraj:
stari forumski vuk i nece pretraziti :nono: Tipro :) Preko DE ducana su znatno spustili cijene za online nabavu. Tako da se mozda i vise tako isplati nabaviti. SLO ima puno bolju ponudu od nas, mada ce Tipro.hr reci suprotno. Zvati Tipro via telefonke, jer email za njih nema nikakvo znacenje. |
@visage
je čeri je dobra varijanta za razmislit/zbrojit se p.s. Malo čaćakam po netu i naletim na ovo--> Logitech Cordless MediaBoard Pro, Chicony WUR-0609 Pošto je komp treutno na regalu a ja tipkam sa trosjeda možda ovo nije loše rješenje (u ovoj varijanti miš mi ni ne treba) !? Edit: Zanimljivo koliko malo je Cherry prisutan na našem tržištu. Nekak mi se čini da je prije 10-15 godina skoro svaka druga tipkovnica bila je Chrerry. |
Citiraj:
Malo me brina pomodarski trend smanjivanja gabarita po cijenu zaglupljivanja funcionalnosti. Pa najbolje da cu zivotne navike numerike i standard postavljanja kursor tipki - revidirati zato sto se njima mili skratiti tastaturu za nekoliko centi :nono: Dobro za HTPC, ali kad vidim micanje numericke ili demodiranje gumbi samo zbog sexy rasporeda :( |
Citiraj:
Citiraj:
p.s. mogu reći da sam se zasitio logitech-ovog dizajna, cherry je pravo osvježenje -->nekaj ovako |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |