|
![]() |
#812 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam pojma onda...čudno zbilja. |
![]() |
![]() |
#816 | |
.
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#817 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hebe me sta ploca ima veliki drop,u biosu je voltaza na 1.31v a cpu-z vidi voltazu 1.29v,pod opterecenjem 1.28v @razer - ide 500mhz ko od sale,mislim da mi vise nece ni trebat,vidjet cu dali cu trebat dirat multi,al ako ostane 9,nebi trebalo bit problema...4.5ghz al vidjet cemo |
![]() |
![]() |
#819 |
.
|
I da ima drop sa 1.5v na 1.3v, podesiš malo više i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2831#anchor_os a pogledaj i pod svojom pločom/utility - nemaš EasyTune ko ja na svojoj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#822 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Kita, i kad stisnem CTRL+F1 dobijem samo opcije za RAM i GTLREF omjer...smola od ploce ![]() Ja isto imam samo par opcija u EasyTune-u5, I wonder why ![]() Mos ga jebat, ovo je maksimum sto ga se moze Prime95 stabilno naganjati na ovoj P31 ploci: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=931141 Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 06.01.2010. u 20:27. |
![]() |
![]() |
#824 |
Premium
|
ostat cu duzan rezultate do sutra,jer mi se mali probudio i grintav je. Reze cu stavit u podforum winter oc.... tek toliko @razer&max - stigao sam do 4005 mhz uz 1.43v cca,a na 4300mhz mi se srusio na 1.52v dalje nisam imao vremena pokusavat,sutra cu nastavit |
![]() |
![]() |
#825 |
.
|
Neloše, pokazuje potencijala ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Premium
|
Temperatura je u idle-u bila oko 28 stupnjeva,nisam ga testirao s nicim jer nisam imao vremena,draga mi se buni da joj je hladno pa sam morao zatvorit prozor. ![]() sta preporucas za voltazu,do koliko da ga zgazim ako bude temperatura ok u loadu? |
![]() |
![]() |
#828 |
.
|
Sve ovisi o primjercima. Neki vole velik napona, a neki malen. Također dosta ćeš trebati korigirati napone na ploči što ideš više s taktom. |
![]() |
![]() |
#829 |
Premium
|
ne svida mi se bios na ovoj ploci,al potrudit cu se.Mislim da ce rezovi ipak stic veceras kad draga legne u krevet,da se ne zali na hladnocu. Imam volje danas. Ne brine me FSB na maticnoj jer bi trebala dobro povuc, vise me brine nestabilnost napona,koji sara gore-dole,mogao bi radit probleme kod vecih frekvi. proc radi na def voltazi na 3.35ghz cak mi se cini da sam tek na 3.4 morao dirat voltazu |
![]() |
![]() |
#834 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#835 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ako je netko živ u ove sate...pomagaj naime,radi mi procesor normalno na 4Ghz ali tu i tamo dok gledam u cpu-z spusti se vcore sa 1,216 na puno manje i multiplier na 6 sa 9... da dignem voltažu procesoru? |
![]() |
![]() |
#838 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
isključi eist i c1e ako ti je upaljeno u biosu ako nijedno od toga..u control panel...tamo imaš power options i stavi na HIGH...u slučaju da imaš win 7 a kolko vidim imaš... edit: a Max je bio brži ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Problemčić... Ugl dogurao sam na 4,05Ghz stabilno na stock voltažama...i dalje ne ide... Sad ja dignem vcore za stepenicu-ništa... dignem Cpu termination za stepenicu-ništa... dignem mch core za stepenicu-ništa. dignem vcore za još jednu i ništa... sad idem ja malo logički,znači cpu je radio,jel?oke...idemo ovako underclockat memoriju da me ona ne ruši i idemo dić mch core još malo (2 stepenice)... al sam napravio pogrešku,roknuo sam latencije na 6-6-6-6 zabunom,zato nije ni bootalo... Ugl,kaj da radim?ne da mi se više probavat... |
![]() |
![]() |
|
|