|
|||||||||||
|
|
#812 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam pojma onda...čudno zbilja. |
|
|
|
|
#816 | |
|
.
|
Citiraj:
Nemoj ga samo forsirat naponom samo zato što je vani hladno (jer to neki prakticiraju kad stave kantu na prozor, pa onda gutaju knedlu kad vide da su zajebali stvar ). Jesi testirao FSB? |
|
|
|
|
|
#817 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
hebe me sta ploca ima veliki drop,u biosu je voltaza na 1.31v a cpu-z vidi voltazu 1.29v,pod opterecenjem 1.28v @razer - ide 500mhz ko od sale,mislim da mi vise nece ni trebat,vidjet cu dali cu trebat dirat multi,al ako ostane 9,nebi trebalo bit problema...4.5ghz al vidjet cemo |
|
|
|
|
#819 |
|
.
|
I da ima drop sa 1.5v na 1.3v, podesiš malo više i to je to ![]() |
|
|
|
|
#821 | |
|
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...2831#anchor_os a pogledaj i pod svojom pločom/utility - nemaš EasyTune ko ja na svojoj ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#822 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Kita, i kad stisnem CTRL+F1 dobijem samo opcije za RAM i GTLREF omjer...smola od ploce ![]() Ja isto imam samo par opcija u EasyTune-u5, I wonder why ![]() Mos ga jebat, ovo je maksimum sto ga se moze Prime95 stabilno naganjati na ovoj P31 ploci: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=931141 Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 06.01.2010. u 20:27. |
|
|
|
|
#824 |
|
Premium
|
ostat cu duzan rezultate do sutra,jer mi se mali probudio i grintav je. Reze cu stavit u podforum winter oc.... tek toliko @razer&max - stigao sam do 4005 mhz uz 1.43v cca,a na 4300mhz mi se srusio na 1.52v dalje nisam imao vremena pokusavat,sutra cu nastavit |
|
|
|
|
#825 |
|
.
|
Neloše, pokazuje potencijala ![]() |
|
|
|
|
#827 |
|
Premium
|
Temperatura je u idle-u bila oko 28 stupnjeva,nisam ga testirao s nicim jer nisam imao vremena,draga mi se buni da joj je hladno pa sam morao zatvorit prozor. ![]() sta preporucas za voltazu,do koliko da ga zgazim ako bude temperatura ok u loadu? |
|
|
|
|
#828 |
|
.
|
Sve ovisi o primjercima. Neki vole velik napona, a neki malen. Također dosta ćeš trebati korigirati napone na ploči što ideš više s taktom. |
|
|
|
|
#829 |
|
Premium
|
ne svida mi se bios na ovoj ploci,al potrudit cu se.Mislim da ce rezovi ipak stic veceras kad draga legne u krevet,da se ne zali na hladnocu. Imam volje danas. Ne brine me FSB na maticnoj jer bi trebala dobro povuc, vise me brine nestabilnost napona,koji sara gore-dole,mogao bi radit probleme kod vecih frekvi. proc radi na def voltazi na 3.35ghz cak mi se cini da sam tek na 3.4 morao dirat voltazu |
|
|
|
|
#834 | |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#835 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
#836 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ako je netko živ u ove sate...pomagaj naime,radi mi procesor normalno na 4Ghz ali tu i tamo dok gledam u cpu-z spusti se vcore sa 1,216 na puno manje i multiplier na 6 sa 9... da dignem voltažu procesoru? |
|
|
|
|
#838 |
|
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
isključi eist i c1e ako ti je upaljeno u biosu ako nijedno od toga..u control panel...tamo imaš power options i stavi na HIGH...u slučaju da imaš win 7 a kolko vidim imaš... edit: a Max je bio brži ![]() |
|
|
|
|
#840 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Problemčić... Ugl dogurao sam na 4,05Ghz stabilno na stock voltažama...i dalje ne ide... Sad ja dignem vcore za stepenicu-ništa... dignem Cpu termination za stepenicu-ništa... dignem mch core za stepenicu-ništa. dignem vcore za još jednu i ništa... sad idem ja malo logički,znači cpu je radio,jel?oke...idemo ovako underclockat memoriju da me ona ne ruši i idemo dić mch core još malo (2 stepenice)... al sam napravio pogrešku,roknuo sam latencije na 6-6-6-6 zabunom,zato nije ni bootalo... Ugl,kaj da radim?ne da mi se više probavat... |
|
|
![]() |
|
|