|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
192.168.1.1
Ovako... imam jedan problem ... modem mi se zove kasda i kad u brosweru utipkam 192.168.1.1 ne zeli mi nikako otvoriti konfiguraciju kasde, a hitno mi treba zato bih zamolio za neko objasnjenje.. pokusao sam i default gateway staviti 192.168.1.1 , ali neide hvala RJESIO SAM PROBLEM Zadnje izmijenjeno od: Bio nekad. 21.05.2008. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
IP adresu stavi na 192.168.1.2 pa probaj opet. Ako ne radi, resetiraj router na tvorničke postavke. Dobrodošao na PCE forum.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Kao što je tpm4 rekao spoji preko LAN-a ruter. Ako nejde restart kompa. To ni meni nije htijelo raditi pa kada sam restarto komp onda je proradilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da se mora stisnuti i za to vrijeme isključiti pa uključiti router, nisam 100% siguran, tražim sad manual...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Mali OT, no ne toliki....tek da ne otvaram novu temu.... Dobio sam router "obicni" lan onaj iz t-coma.....d-link i nikako se nisam mogao spojiti na net preko one njihove "start" aplikacije koja dode sa t-com cd-om pa sam se spojio preko te adrese preko koje se podesava sam router i sve stima, samo ipak bih htio da imam onaj standardi "dial-up" kao sto sam prije imao sa starim jos Siemens modemom gdje sam biram kada hocu da mi se router spoji na net, a ne kao sto mi je sada da se spoji cim upalim komp. Neke ideje kako da to namjestim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ne razumijem zasto je toliko tesko koristiti search..... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107283 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još da ne postoji i sticky u kojem su obrađeni skoro svi routeri iz t-scum programa... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
To sa kasdom i ja imam problem.. Odjednom nemogu pristupit konfiguraciji u kasdi, i kaj kod sam probal jednostavno nemogu uc u konfig panel.... vjerojatno je do kasde, pa se s tim ne opterecujem...samo kaj mi mozda smeta to kaj nemogu slozit drugacije spajanje na net nego samo broadband.... ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Za hard reset kasde: Dok je router upaljen stisni sa cackalicom ili necime tipku za reset. Dok je drzis ugasi router na 10 sekundi. Citavo vrijeme drzis reset tipku. Upalis router i jos 10s drzi tipku za reset. Tek kada je router resetiran.
![]() |
#16 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
isti problem je i kod mene.... ![]() ![]() ....sad sam probao sa 192.168.1.1 i 192.168.1.2 i nikako nemogu pristupit konfiguraciji adsl-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
ma, sve sam to pokusao, i svejedno nece ![]() a mome frendu otvori u svakom pregledniku... bilo mozzila, opera, explorer... ima jos kakvih rjesenja ? Cannot find "http://192.168.1.1/" DNS Error - Server cannot be found |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Imao sam Kasdu dok nisam SE555 nabavio i resetira se tako da držiš nečim pritisnutu tipku reset dok je router upaljen i kad počnu blinkat lampice, znači da je resetirana. Prek USB-a se može konfigurirati najnormalnije, meni je radilo.
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Spajanje preko USB sučelja (Win XP)(zašto bi uopće i bila tako spojena? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
u mene isti problem..kasda tvrdoglavija od magareta..spojena na mreznu a ne priko usb-a,i opet nece..spaja se na net,ali joj za to triba dobrih 50 sekundii dosadilo mi svaki put klikat,sad kad imam flat,spojija bi da bude always on,ali uc u kasdu-nemoiguca misija..poslje reseta isto..zna li neko zasto mi u alatnoj traci kad upisem 192.168.1.1,w.eksplorer sam nadoda http;/i onda iza brojeva isto/?tako mi svaki put s interneta da milijun adresa iz google-a a ne ulaz u ruter!!! pomoga hard reset,objasnjen tu gori..hvala..sad jos tribam nac lozinke i passworte za kasdu,jer admin,i 0000 ne stimaju na mojoj.. Zadnje izmijenjeno od: sttipe. 02.01.2010. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po tko zna koji put, manualne postavke mrežne i web konfig tog gofna se otvara odmah (u ekstremnom slućaju ištekat adsl liniju). Zašto ti nadoda http:// ? Pa zato jer to je puna ispravna ip adresa uređaja (dok nije definirana neka druga). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Može pomoći uključivanje offline rada browsera. Meni pomaže. |
![]() |
![]() |
|
|