|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Novi BIOS ne prepoznaje PS/2 tipkovnicu
Na svojoj ploci iz siga sam stavio zadnji beta bios f8c i nakon toga se valjda u biosu maknu postavke za prepoznavanje usb misa i tipkovnice i kad spojim na ps/2 utore misa mi prepozna a tastaturu ne... tako da ne mogu uci u postavke biosa i promijeniti da mi komp prepozna usb tipkovnicu... da li je mozda krepan ps/2 za tastaturu? edit: niti stariji bios ne prepoznaje tastaturu spojenu na ps/2 mislim i da sam shvatio razlog: na backplate limicu su zamjenjena mjesta otvora za opticki i spdif out tako da tamo gdje treba biti okruglo je kvadratno i obrnuto pa je maticna malo skrivila limic koji se napuhao prema van i onda se ne moze skroz ubos ps/2 tastatura.... ali greska na limicu???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gb ploče su malo svojeglave po pitanju prepoznavanja usb tipkovnica. Nabavi ps/2 tipkovnicu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
zaista malo gadan problem, jer ne mozes u bios uci. nista, flesaj iz windovsa na neki stariji bios nazad, provjereni (ne-beta), pa javi jesi uspio sta.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
uspio sam vratit stari bios jer mi misa prepoznaje spojenog na ps/2,tako da sam uspio vratit i sad mi normalno radi na usb-u... probat cu sa nekom ps/2 tastaturom popodne,al ovo sa limicem je vrhunac gluposti ![]() edit: stvar je rijesena preko ps/2 tipkovnice,stavljen je zadnji beta bios i upaljen je usb 2.0 contoler koji je bio ugasen mijenjanjem biosa BTW novi bios je rijesio i problem multija na ovoj ploci,naime nije vidjela polovicni multi 7.5 Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 22.12.2009. u 16:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|