|
![]() |
#2642 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Probao sam ja prije SPD, pa nije da sam odma uletio u nepoznato. Sad vozim sa oprugom na mekano i to je za cestu odlično, ali nizbrdica i šuma i moglo bi se (dapače, sigurno će se) otkopčavat. ![]() Ali fascinira mogućnost da se skoro potpuno isključi kvadriceps pri usponu, a vučeš guzicom i listovima. ExiWolf/Epicwolf nije loš, malo me je usporio naprema semislicku 2.0, ali ide dobro. Osjeti se da na asfaltu prima i da je mekana guma, tako da mislim da će biti super za ono kaj meni treba - Sljeme. ![]()
![]() |
#2643 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nocnu vozimo valjda po lojsteku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2644 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ljudi da vas podsetim na danas u 20.30 kod tunela, pa lagano gore. javite se da znamo kolko nas ima i kak dugo da cekamo ![]() edit: ili 20.00 u centru, danas na noćnu idu gore i neki sa njuz grupe
PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: NJUNJO_HR. 29.10.2009. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Ex-Gastarbajter
|
eto mene kuci, bilo nas je cak 7 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo i ja sam živ. Rasporedil sam znojnu robu na štrik, malo se utoplil... Renisis je već sve napisal, dečki su još uvijek brži od mene hohoho... Moja prednja "slikica" je išla dolje sporo, ko da ide po iglama, renesis i munstor su se strmoglavili kolko sam videl ![]() a od ostala četri ni traga ni glasa kak su zbrisali ![]() bilo je dosta vlažno i sluzavo jer je sipkala kišica i prestala.. ![]()
![]() |
#2648 |
Ex-Gastarbajter
|
sva sreća pa je bilo vec 22:30 kad smo se krenuli spustat, pa nije bilo ni zive duse. ja sam probio 56kmh na jednom dijelu, doduse na jednom zavoju sam skoro sletio, ali nema veze, defitnitivno moram to ponovit ![]() vuco, drugi puta moras i ti ici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Moderator
|
A znam, zajebavam za Lojstek ![]() Strah ti mene po noći ići, iskreno. Astigmatizam me jebe po danu, a na bajku nemam naočale, a po noći je još puno gore (znam jer mrzim vozit auto po noći). Pri većim brzinama ne vidim uopće sitne/manje stvari na podlozi.
![]() |
#2650 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
Slutim da ce mi se tema koju sam otvorio zatvoriti.. pa cu ovdje napisati što me zanima. Pozz biciklisti, trenutno sam u potrazi za novim obručima(prednji i straznji kotac) htio bih ubosti ''kvalitetnije'' dvostruke obruče inace sam povremeni rekreativac.. bicikl mi služi za vožnju po kvartu odnosno po gradu.. ponekad svrtim u maksimir na drndanje.. ..financijski sam ogranicen na max 500kn(obruči) Mavic je na dobrom glasu. za oko mi je zapeo Mavic CXP 22 - 2x250kn http://www.cambriabike.com/Images/pr..._100031594.jpg - što mislite o tom obruču? da li trebam zamijeniti žbice? što mi vi preporucujete? da li mi se isplati kupovati posebno obruc ili je isplativije kupiti složen kotac do 500kn, dakle prednji i straznji kotac da zajedno dodju max 1000kn?
nVIDIA+INTEL=klasika This message is hidden because Crash009 is on your ignore list. Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 02.11.2009. u 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
Moderator
|
![]() |
#2654 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
ima li koga tko se imalo kuzi u obruce i da ima par pametnih savjeta? ![]()
![]() |
#2655 |
Moderator
|
![]() |
#2658 |
Ex-Gastarbajter
|
minimalna temperatura za suhi i cisti bajk je valjda oko -50C, cisto da ti gume ne popucaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Meni je bajk u drugoj kući koja se ne grije tak da nema brige ![]()
![]() |
![]() |
#2660 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2663 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
za to kolko velis da se vozis su ti cisto dosta ti obruci koje si stavil.. i zbice ne trebas mijenjat.. mislim da bi davanje 1000 kn za set kotaca za gradsku voznju bil overkill.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
Moderator
|
http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...me/458509.aspx Samo se dobro obući, ne prejako, ali sa svim mogućim Windstopper elementima ![]() Prekasno nažalost, već u 16h moram na faks ići. Mislim, imam 1 dan u tjednu faks i ti odabereš baš taj ![]() Oš s nama u subotu gore ?
![]() |
#2665 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Dosta su brze i tihe, nema onog karakterističnog zujanja. Kočenje po sitnim kamenčićima više nego dobro. To je samo prvi dojam, za malo bolji pogled na gumu ipak treba skočiti do Sljemena -->
![]() @ Vuco Nažalost u subotu sam na radnim akcijama (drva) Evo vratio se sa vožnjice i evo prvih dojmova za gume (Schwalbe Smart Sam 2.1) --> Dosta su brze i tihe, nema onog karakterističnog zujanja. Kočenje po sitnim kamenčićima više nego dobro. To je samo prvi dojam, za malo bolji pogled na gumu ipak treba skočiti do Sljemena
![]() @ Vuco Nažalost u subotu sam na radnim akcijama (drva) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Moderator
|
Momci, jel netko za nedjeljnu vožnju na Sljeme ? Možemo cestom, Lojstekom ili bilo kojom rutom gore. Polako i sigurno. A tako i dolje ![]() ![]()
![]() |
#2667 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo da opet uletim sa svojom prodajom ![]() Ostao je samo okvir: Author Egoist 21" - Columbus High performance cijevi. Vrlo male mase cca 1.6kg i izuzetno fleksibilan u voznji. U izuzetno dobrom je stanju (vrlo malo koristen). Racun od cijelog bicikla dajem uz okvir. Test. Cijena: 500kn Prodano TNX jos jednom Vuco ![]()
The Secret ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 18.11.2009. u 12:55. Razlog: Prodano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Gdje ima kupiti Kona? Gledam i nigdje naci ove FR i DH modele... Prije ih je bilo u Ciklo-centru, a sad 0 bodova. Kriza sve izgleda drma. Upisem u google Kona bicikli i sve sto andje je par XC HT modela i nesto za DJ... Ili da gledam shop u Brezicama? ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 04.12.2009. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2669 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
pozdrav narode.evo jednog problemcica mozda sitnog mozda dinamitnog. imam onaj kellys magnus,posudio ga frendu do toga je stajao 2mj u sobi.danas ga probam nerade prednji amortizeri kak god ih podesio? što moze bit,jel to ide na neko ulje il sta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|