|
![]() |
#1 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Poplavila slika na CRT monitoru
A u 3pm pa što meni i to baš sad... U sred posla mi je slika doslovno poplavila.. Ono, imam samo plavu, zelenu i crnu boju.. ![]() Evo najbolje da vam slike pokažem: ![]() I ova slika jeseni je od jednom slika u proljeće.. sve je fakin zeleno: ![]() I ova je najbolja slika, pogledajte kako mi izgleda "paleta" boja u paintu: ![]() Pomozite ljudi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premija
|
Provjeri kabel, adapter ako ga koristiš te probaj monitor na drugom kompu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Probaj kabel kod ulaza u monitor prodrmat. Isto tako ga mozes probati malo okinuti po strani :P ako te boli briga. |
![]() |
![]() |
#5 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Imam isti problem sa EIZO T67S monitorom. Odjednom sve baci u crvenu boju, i onda mu slijedi samaranje dok ne dodje sebi.
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
debeli oklopni pacov
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Mislim da ima neke veze sa pregrijavanjem jer je danas radio jedno 8h prije nego je poplavio.. A kad sam upalio monitor posli večere, radio je ok jedno 2-3 sec a onda opet poplavio..?! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
lako vjerovatno RGB topovi (ako se dobro sjecam elektro-nekog-predmeta o crtima iz srednje). tj, R (crvena) je otisla, najcesce nije skup popravak. *ako je to u pitanju*
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pošto si za lokaciju stavio cro, nemože ti se ništa sugerirat osim nekog rtv servisa ili nekog drugog koji se bavi monitorima. Ako se radi o drajveru RGB topova popravak nebi trebao biti skup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
debeli oklopni pacov
|
Citiraj:
A znači, mogu pokušat u nekom RTV servisu? Koliko je otprilike novaca popravak? Jer sam monitor ne vrijedi više od 100kn.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
1. Probaj ga zveknut sa strane. Ozbiljno ![]() 2. Popravak ti je debelo neisplativ. |
![]() |
![]() |
#14 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Fino ja kažem da njega treba udarati, a meni niko ne vjeruje...
![]() |
#15 |
debeli oklopni pacov
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam imao isti problem sa svoja dva monitora dosad i oba puta je pomoglo da se malo kabel malo prodrma, okrene, pomakne i to tamo gdje se usteka u komp, tamo malo po kabelu i meni svaki put pomoglo, savinuo sam kabel i radilo je, stavio na njega gumicu i tako je radio bez problema a kad bih ga pustio ili izravnao slika bi ponovno bila plava il crvena il tako nesto. Probaj i to pa tko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imam doma u zagorju isti takav na stolu nije loš ali nije niti toliko dobar da se isplati ulagati u sređivanje, ako ga ne uspiješ sam popravit kupi drugog...
![]() |
#18 | |
debeli oklopni pacov
|
Citiraj:
![]() A žao mi ga jer sam ga ovaj tjedan kupio tu na forumu.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|