|
![]() |
#2 |
Guest
|
Jesi igrao add-one za AOE3? ![]() Inače, od novijih strategija mi se samo Empire: Total War sviđja. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Jesi igrao Empire Earth 2? Imaš pun kufer resursa i možeš prelazit u nove epohe, najjače mi je poslat konjicu na tenkove. Ili nekome tko je zaostao u 17. st. parkirat nosač zrakoplova ispred baze. ![]() Ako ti nije do ratovanja pogledaj Anno 1404 (Dawn of Discovery). Pa javi jel valja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Anno 1404 svakako kao nekakav manger/build tip strategije, ako voliš takvo što ![]() ![]() A glede Total wara, nemoj Empire ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Guest
|
Hehe. Morat ću to zaigrat. ![]() Citiraj:
Jel ima još neka dobra nova strategija? Al ne neka futuristička ko Spore ili Starcraft. Već nešto normalno (Rim, Grčka, srednji vijek i sl. tematike). Dopizdili su mi roboti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj, samo ne očekuj nešto ala Medieval jel rata baš nema. Doduše možeš se ti kačit okolo po mapi, al premalo je opcija, svega 2 tipa brodova small i large, te 2 vrste kopnenih jedinica... Uglavnon ta "vojska" služi za obranu od gusara koji na medium ili hard zna bit zajeban igrač ![]() Ma proba san 1701 i 1503, al evo sam se na zadnjem, 1404 nekako najduže zadržao jer sam prvi put uhvatio vremena da to pošteno odigram, skužim šta gdje i kako. Samo teška je igra ili sam ja pak nesposoban, igram sad neki scenario na medium i ovaj moj protivnik je jedno 30% brži/jači od mene cijelo vrijeme, ima više resursa, više brodova, više je otoka naselija, jači stupanj populacije ima. Tako da me sad ovaj medium ubija u pojam, a na easy mi je glupo igrat, bacija sam samo kratko da vidin šta ima novog...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
da oživim temu ![]() jel u međuvremenu došla neka nova igra slične tematike? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Najnovije je Shogun 2 - Total War. Trebalo bi ti se svidjeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Si ti igral AoE ? Shogun nema nikakve ama baš nikakve veze sa AoE...osim kaj su strategije ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
neznam, ja sam igrao age of mytologhyi bio mi je sranje neizmjerno. vjetovatno jer sam ga igro taman poslije warcrafta3 u kojeg sam se ttotlano uživio, al sam htio malo promijenit.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|