![]() |
preporuka igre u stilu Age of Epires
ne pratim baš previše igre u zadnje vrijeme, a bome ni ne igram ništa već nekih 2 godine...
jel ima neka novija igra u stilu dobrog starog Age of Empires 3? |
Jesi igrao add-one za AOE3? :)
Inače, od novijih strategija mi se samo Empire: Total War sviđja. ;) |
Citiraj:
total war mi ok izgleda, jel se tu samo ratuje ili ima skupljanja resursa i sličnih fora? |
Citiraj:
Jesi igrao Empire Earth 2? Imaš pun kufer resursa i možeš prelazit u nove epohe, najjače mi je poslat konjicu na tenkove. Ili nekome tko je zaostao u 17. st. parkirat nosač zrakoplova ispred baze. :D Ako ti nije do ratovanja pogledaj Anno 1404 (Dawn of Discovery). Pa javi jel valja. ;) |
Anno 1404 svakako kao nekakav manger/build tip strategije, ako voliš takvo što;) Baš sam ga zaigrao ovih dana i jebate ne sjećam se iz koju mi je igru ovako brzo vrijeme prolazilo, zanesem se skroz i onda me otrijezni ona poruka koja iskoči iz izbornika "You are playing ANNO for 2 hours":D
A glede Total wara, nemoj Empire;) Ako ga nikad nisi igrao, kreni od Roma (u kojem je AI možda i najjači) te koji je donio revoluciju nakon Medivala I, pa preko Medievala II (ima i ekpanziju koja je meni bolja od same igre), pa tek onda (možda) Empire, koji je skoro svim ljubiteljima Total war serijala možda i najlošiji nastavak... Al dolazi Napolen početkon godine, ne sumnjam da će popravit sve šta su s Empirom usrali:) |
Citiraj:
Citiraj:
Jel ima još neka dobra nova strategija? Al ne neka futuristička ko Spore ili Starcraft. Već nešto normalno (Rim, Grčka, srednji vijek i sl. tematike). Dopizdili su mi roboti. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
doduse, nije bas toliko nova, ali je na slican fazon. |
da oživim temu :)
jel u međuvremenu došla neka nova igra slične tematike? |
Probaj mozda Age of Mythology... Od microsofta je, isti razvojni team i jako je slicna AoE-u... Samo je puna Cyclopa i Greek heroa:D...
Meni je super... |
Najnovije je Shogun 2 - Total War. Trebalo bi ti se svidjeti...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Lik je rekao da mu je Empire - Total War OK, a pitao je jel izašlo išta novo u međuvremenu pa sam računao na Shoguna. :roller: |
neznam, ja sam igrao age of mytologhyi bio mi je sranje neizmjerno. vjetovatno jer sam ga igro taman poslije warcrafta3 u kojeg sam se ttotlano uživio, al sam htio malo promijenit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:50. |