|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
D-Link G684T problem s otvorenim portovima
Dakle, imam problem koji mi se prije, koliko se sjećam, nije javljao - svaka 24 sata moram ponovno ručno otvoriti portove za utorrent u kontrolnoj ploči modema. Probao sam ga vratiti na tvorničke postavke, ne pomaže. Zna li netko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
hm. probaj kada si namjestiš postavke klikniti pod status negdje na Save and reboot da ti spremi postavke i reboota se
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
upravo to i radim svaki dan.. jednostavno se postavka za utorrent izbriše s liste mojih dodanih pravila (user available rules) kada modem svaka 24 sata prekine vezu i spoji se ponovno.. nevjerujem da to ima veze s EU firmawerom (koji sam stavio umjesto t-com-ovog), jer je do prije 10ak dana sve radilo kao podmazano (a firmware stavljen prije nekoliko mjeseci)... Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 14.11.2009. u 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda glupo.. Je li stavis apply nakon unesenih parametara, onda tek reboot uredaja napravis? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kopiraj, zapiši sadašnje parametre / postavke u router - u ako ih neznaš ili nemaš već negdje napisane, napravi factory reset, podesi router iz početka (hint: poslje svakog konfig tab - a osim Applay napravi Save and Reboot u (čini mi se) Tools tab - u, neaktivna PF pravila (Rules) mislim da možeš i pobrisat, sada unesi potrebna PF pravila. Prije svega, provjeri mrežne postavke na kompu jer moraju biti definirane fixno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT: konačno radi i otkrio u čemu je problem. naime, za razliku od uputa za otvaranje portova na netu za ovaj modem, moj modem ima još jedno polje za upisivanje porta (port map end) u koje nisam upisivao ništa, budući da ga u uputama na netu nema.. sad sam upisao i u to polje i sve radi.. no opet mi je čudno, jer sam siguran da ni prije nisam u to polje ništa upisivao.. kako bilo, problem riješen, hvala svima! Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 19.11.2009. u 00:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|