|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
(riješeno) Windows XP se non-stop resetira
Pozz, evo kako i naslov kaze XP se nece bootat, dode do onog loading screena i onda se samo na djelic sekunde pojavi BSOD i restart, i tako u nedogled! Nece ni u safe mod!Probo kombinirat memorije i opet nis Uso sam u recovery console sa XP CD-om, napravio chkdsk i fixmbr, fixboot.. Do jucer je sve normalno radilo. HD me malo zeza vec neko vrijeme, gubi kontakt na kablu od struje(IDE) pa se zbrejka, jedino to je greska... Proc je AM2 3800+, maticna je ona Gigabyte 790 SLI,rami su 800MHZ Kingmax Don't know what to do ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Promjenit taj molex sa drugim ako gubi kontakt HDD? Provrti memtest i testiraj HDD sa toolom od proizvodaca, imas sve navedeno na Hiren's BootCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Skinuo sam seagate diagnostic prog za DOS,i nemrem skuzit kako se napravi da je bootabilni!!!Ima uputa ali ne razumijem, neznam sta treba snimit na CD...isto tako i Hirena treba nasnimit Trebao bih sa njim provjerit hard prvo! http://www.seagate.com/ww/v/index.js...00dd04090aRCRD Zadnje izmijenjeno od: rsamec. 03.11.2009. u 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hiren's se najčešće nalazi u obliku iso datoteke. odi u program za prženje i nađi opciju 'Burn image' ili sl. Browsaj do Hiren's iso filea i započni prženje. Ne zaboravi u BIOSu podesiti da ti je optika prvi uređaj koji se diže kod bootanja!
![]() |
#6 |
Premium
|
evo snimio sam sve i skuzio ![]() sad testiram mem pa onda hard pa cemo vidit ![]() jos imam jedan problem na kompu, ali nije vezan za ovo sada sta se desilo...kod startanja nece prepoznat memoriju, i onda ga moram na gumb upalit i ugasit(restart ne pomaze) par puta i onda proradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izvadi kekse i očisti konkakte gumicom za brisanje olovke. Testiraj svaki keks posebno, a onda i zajedno.
![]() |
#8 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Evo pronasao (od verzije F2 nadalje): "Fix AM2+ CPU compatibility issues and improve DDR2 compatibility"
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Nis od toga, ne sljaka! Sve sam testove probo i sve OK(nes malo errora na hardu) Mislim da cu morat format. Bios ne mogu flashat jer neam disketu ![]() Recite mi dal postoji mogucnost da nekako pomocu system restora to vratim? Probao sam ovo: http://www.myfixes.com/articles/system I nista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
N00B
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Update: Dakle, meni je komp pri bootanju samo dao kao opcije: start normal, safe,.....ja nisam znao F8 ![]() Otiso u F8, i tamo izabrao disable automatic restart i onda sam vidio BSOD - pise: irql_not_less_or_equal Ne ide u Safe, ne ide u last good configuration that worked, ali ulazi u XP pod debugging mode ![]() Da li da probam system restore sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
N00B
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
2 Joke: moze bit driver od VGA, 9.9...on radi, ali nemrem uc u catalyst control c. i pri svakom paljenju se javlja mom.initialization, CCC encountered error!!! To jos nisam rjesio jel se neda..registry cleaner, driver sweeper, u reg rucno izbrio sve sta ima ccc pod ATI i opet nis ![]() 2 Matthew: A znam da moram frisko instalirat, sad i mogu jer sam backup napravio ![]() Ali nije mi jasno zas ulazi u windowse pod debugging mode, sta to znaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
N00B
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bootaj sa cd-a, izaberi na kraju Reinstall i rjesit ces problem.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
N00B
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
N00B
|
Citiraj:
PS.Ne zaboravi sve to pocistit sa (Driver cleaner/sweeper) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Samo od sebe proradilo ![]() Jucer nije sljakalo, i danas pokrenem i sve radi hehe Hvala svim na pomoci! Najbitnije mi je bilo kaj sam uspio uci u Win preko tog debugging moda i napraviti backup |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|