| 
 | |||||||||||
|  05.11.2009., 00:07 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2008 Lokacija: Rijeka 
				 |  Neće očitati WD Passport 250 GB (ovlašteni servis?) Neznam što je s diskom, kad ga spojim počne čitat i onako se cuje "tik, tik tik" (moja onomatopeja   ) i ništa javi da usb nepoznat ili da ne radi... I tako ga ukopčam 3,4 puta i onda konačno očita.... probao sam sve od softwera za hardove do formatiranja ne javi niti jednu grešku ali neće očitat... Nemam ideje što bi bilo osim da je u banani igla ili sam "disk" Na moju žalost disk je kupljen u usranom Ve-milu   koji je propao!!! Zna li tko možda tko je ovlašten servis za Western Digital jer je disk jos pod garancijom! pozdrav | 
|   |   | 
|  05.11.2009., 00:13 | #2 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Je li se isto dogada i na front i na rear panelu? Probao si i na nekom drugom kompu? Jer obicno se to zna desavati kad mu fali struje (obicno na front panelima na kucistima)! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  05.11.2009., 00:16 | #3 | 
				 | ma ja na kućištu ne koristim uopće ona sranja naprijed. stražnji su mi provedeni u stolu tako da koristim samo stražnje... ali nikad nije javljao probleme... a radio je na masu kompova i dvd-a bez greške do sad! | 
|   |   | 
|  05.11.2009., 00:22 | #4 | 
| Jack of all, master of none Datum registracije: Jan 2009 Lokacija: Matulji - Rijeka 
				 | Ja sam imao takav problem s jednim WD Passportom sa Scorpio 120Gb 2.5''  diskom unutra, izvadio sam disk van i već ga otpisao, nakon nekoliko mjeseci ležanja u ladici uzeo sam disk i ubacio ga na blef u drugo eksterno kućište i - disk proradio! Nije ti sad ni šteta izvaditi disk iz kućišta i to probati kad imaš u najmanju ruku upitnu garanciju u Vemilu   
				__________________  C L O W N I N G  A R O U N D | 
|   |   | 
|  05.11.2009., 00:24 | #5 | |
				 | 

a
			 Citiraj: 
 ma garanciju ne daje ve-mil već distributer tako da trebam samo saznat tko je distributer i saljem na garanciju...ako naravno sam to ne riješim nekako Zadnje izmijenjeno od: bela008. 05.11.2009. u 00:25. Razlog: a | |
|   |   | 
|  08.11.2009., 05:38 | #6 | 
| Guest Datum registracije: Jun 2008 Lokacija: Splity 
				 | |
|   |   | 
|  15.11.2009., 01:04 | #8 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Onda ti je problem do toga, skrati kabel, imaš prevelik otpor na njemu... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  15.11.2009., 01:34 | #9 | 
| Banned Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Split 
				 | Ja sam uredno slao WD Passporte/My Bookove slao u MSANa. Koja je naljepnica na kutiji? I probaj ga prije spojit direktno nazad, meni moj 2.5" ne radi na te produžne i sl. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |