PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Neće očitati WD Passport 250 GB (ovlašteni servis?) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=165248)

bela008 04.11.2009. 23:07

Neće očitati WD Passport 250 GB (ovlašteni servis?)

Neznam što je s diskom, kad ga spojim počne čitat i onako se cuje "tik, tik tik" (moja onomatopeja :) ) i ništa javi da usb nepoznat ili da ne radi... I tako ga ukopčam 3,4 puta i onda konačno očita.... probao sam sve od softwera za hardove do formatiranja ne javi niti jednu grešku ali neće očitat...
Nemam ideje što bi bilo osim da je u banani igla ili sam "disk"

Na moju žalost disk je kupljen u usranom Ve-milu:nono::nono: koji je propao!!!
Zna li tko možda tko je ovlašten servis za Western Digital jer je disk jos pod garancijom!

pozdrav

Joke 04.11.2009. 23:13

Je li se isto dogada i na front i na rear panelu? Probao si i na nekom drugom kompu? Jer obicno se to zna desavati kad mu fali struje (obicno na front panelima na kucistima)!

bela008 04.11.2009. 23:16

Citiraj:

Autor Joke (Post 1475191)
Je li se isto dogada i na front i na rear panelu? Probao si i na nekom drugom kompu? Jer obicno se to zna desavati kad mu fali struje (obicno na front panelima na kucistima)!

ma ja na kućištu ne koristim uopće ona sranja naprijed. stražnji su mi provedeni u stolu tako da koristim samo stražnje... ali nikad nije javljao probleme... a radio je na masu kompova i dvd-a bez greške do sad!

Doink the Clown 04.11.2009. 23:22

Ja sam imao takav problem s jednim WD Passportom sa Scorpio 120Gb 2.5'' diskom unutra, izvadio sam disk van i već ga otpisao, nakon nekoliko mjeseci ležanja u ladici uzeo sam disk i ubacio ga na blef u drugo eksterno kućište i - disk proradio! Nije ti sad ni šteta izvaditi disk iz kućišta i to probati kad imaš u najmanju ruku upitnu garanciju u Vemilu ;)

bela008 04.11.2009. 23:24

a

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1475200)
Ja sam imao takav problem s jednim WD Passportom sa Scorpio 120Gb 2.5'' diskom unutra, izvadio sam disk van i već ga otpisao, nakon nekoliko mjeseci ležanja u ladici uzeo sam disk i ubacio ga na blef u drugo eksterno kućište i - disk proradio! Nije ti sad ni šteta izvaditi disk iz kućišta i to probati kad imaš u najmanju ruku upitnu garanciju u Vemilu ;)

ma garanciju ne daje ve-mil već distributer tako da trebam samo saznat tko je distributer i saljem na garanciju...ako naravno sam to ne riješim nekako

thopok 08.11.2009. 04:38

WD Distributors?

coconut 08.11.2009. 06:50

Elkotech zaboravi jer je propao.

domy_os 15.11.2009. 00:04

Citiraj:

Autor bela008 (Post 1475196)
ma ja na kućištu ne koristim uopće ona sranja naprijed. stražnji su mi provedeni u stolu tako da koristim samo stražnje... ali nikad nije javljao probleme... a radio je na masu kompova i dvd-a bez greške do sad!

Onda ti je problem do toga, skrati kabel, imaš prevelik otpor na njemu...

Baja 001 15.11.2009. 00:34

Ja sam uredno slao WD Passporte/My Bookove slao u MSANa. Koja je naljepnica na kutiji?

I probaj ga prije spojit direktno nazad, meni moj 2.5" ne radi na te produžne i sl.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36.