![]() |
Neće očitati WD Passport 250 GB (ovlašteni servis?)
Neznam što je s diskom, kad ga spojim počne čitat i onako se cuje "tik, tik tik" (moja onomatopeja :) ) i ništa javi da usb nepoznat ili da ne radi... I tako ga ukopčam 3,4 puta i onda konačno očita.... probao sam sve od softwera za hardove do formatiranja ne javi niti jednu grešku ali neće očitat...
Nemam ideje što bi bilo osim da je u banani igla ili sam "disk" Na moju žalost disk je kupljen u usranom Ve-milu:nono::nono: koji je propao!!! Zna li tko možda tko je ovlašten servis za Western Digital jer je disk jos pod garancijom! pozdrav |
Je li se isto dogada i na front i na rear panelu? Probao si i na nekom drugom kompu? Jer obicno se to zna desavati kad mu fali struje (obicno na front panelima na kucistima)!
|
Citiraj:
|
Ja sam imao takav problem s jednim WD Passportom sa Scorpio 120Gb 2.5'' diskom unutra, izvadio sam disk van i već ga otpisao, nakon nekoliko mjeseci ležanja u ladici uzeo sam disk i ubacio ga na blef u drugo eksterno kućište i - disk proradio! Nije ti sad ni šteta izvaditi disk iz kućišta i to probati kad imaš u najmanju ruku upitnu garanciju u Vemilu ;)
|
a
Citiraj:
ma garanciju ne daje ve-mil već distributer tako da trebam samo saznat tko je distributer i saljem na garanciju...ako naravno sam to ne riješim nekako |
|
Elkotech zaboravi jer je propao.
|
Citiraj:
|
Ja sam uredno slao WD Passporte/My Bookove slao u MSANa. Koja je naljepnica na kutiji?
I probaj ga prije spojit direktno nazad, meni moj 2.5" ne radi na te produžne i sl. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |