|
![]() |
#1 |
Guest
|
BNET kabelski modem + PC +PS3 povezivanje.
Ovako , imam Bnet , onaj kableski modem spojen na PC , i sad , znam da je za "najelegantije" spajanje PS3-a u cijelu priču najbolji neki router koji podržava cable modem , al to mi je preskupo riješenje. E sad , mene zanima , ima li kakav jeftin switch , da ne moram istekavat stalno kabel iz kompa i ustekava u PS3 ethernet , ili jos bolja varijanta , da istovremeno mogu na net i PC i PS3 i da mogu sherat filevove s PC-a? Uglavnom , router mi ne igra , pa recite mi koje je najeftinije riješenje? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Topla preporuka je da ipak uzmes router. Novi su vec po 200 kn, a polovnih se nadje vec i za 100 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sto ovom fali? http://www.makromikro.hr/Default.aspx?tabid=406 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Cudno za link, radio je.... Anyway, upisi "TL-R460" u search na njihovom webu. Ili potrazi Asus RX3041 i sl. tome. Svaki router za koji kazu da je za xDSL u pravilu radi isto tako dobro i s Cable modemom. Izuzetak su oni koji imaju integriran DSL modem (jer takvi obicno nemaju wlan port). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
premda imam ovaj bnet router sa internet telefonijom? (3d paket)? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
To je ROUTER, samo je pitanje jeli i već podešen u Router mode rada. Ako je, onda možeš spojit x kompova. Vratimo se na početak. Napiši proizvođača / model uređaja kojeg sad imaš (a ne "onaj crni sa 5 lampica") pa možemo dalje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Kabelski modem, žični scientific atlanta epc2203 VOIP/cable , ima samo jedan ethernet , znači nije "onaj crni s 5 lampica" ![]() Scientific Atlanta EPC2203 nije router nego modem+voip ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 27.10.2009. u 12:45. Razlog: .. |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Okej, tebi treba Router sa WAN portom na ulazu, može biti sa ili bez wireless - a, ako koristiš bilo kakav Carnet account onda može biti blema zbog konekcije (ima tema na forumu), u ostalim slućajevima bilo koji bi trebao radit bez problema, ako budeš kupovao novi, dogovori mogućnost zamjene za drugi uređaj / povrat nofčeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Ok , hvala svima , al može recimo ovako. Kupim još jednu PCI mrežnu , (sad je modem spojen na komp na ethernet port na ploči) , spojim s tom mrežnom PC i PS3 crossover kabelom , "sheram" (nekako?) te dvije konekcije i onda i PS3 i PC idu na net? |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Može i tako, tada moraš koristit ICS al onda možeš upast u još veću zavrzlamu. Poznato je da ljudi ponekad počupaju kosu dok to naštimaju. Opet tvrdim da je bolje rješenje nekakav router, ima ih po tržnici valjda već od 100 krznenih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
ok hvala router će biti! |
![]() |
|
|
Oglas
|