|
![]() |
#1 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Not Responding???
Pozdrav Neznam di bi ovo stajalo pod softver ili hardver pa sam odlucio tu stavit(admini ak ocete promjenite) Problem:Zadnjih 4 dana komp mi je posto jako spor, malo je normalno malo pocne stekat.Kolko sam primjetio puno puta se dogada not responding i ponekad se komp sam od sebe restarta.Imam 4 gb rama i neznam sta je tu vazno za pomenut al imam windows 7. Plizzzz pomagajte!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel šta overklokano kad se resetira, virusi, si skeniral sistem? Probaj "vratit" vrijeme unazad sa System Restore-om ta 4 dana pa javi jel ima kakvih pomaka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Nuclear Experiment
|
Nist nisam overkloko,skeniro sam s aviom i malwerom nist nisu nasli,probo sam i s memtestom i hdtunom takoder nist nisu nasli.Ovaj problem vec mi se desio prije 2 mjeseca a do sada je bilo sve u redu.Dali moze bit da maticna ne radi kak treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ha, gle sve može biti, ali je velika vjerojatnost da je problem softverske prirode. Si probal system restore?
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Svima se jednom desi takav problem. barem ja mislim tako. dakle, ja sebi to rijesavam dobrim starim "back to factory defaults" ![]() jebiga, dugotrajan je proces ali je efektivan. sa skeniranjem/ciscenjem samo krades bogu dane i na kraju mozda i nesto postignes ali sa puno vise muke i zajebancije ![]() eto, to ti je moj savjet i 100% radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Ako prodje "čista" instalacija XPa, i testni programi ne priajve ništa gotovo sigurno je hardverski sev OK. Naravno provjeri i da ti disk nije počeo "razvijati" kakve bad sectore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nuclear Experiment
|
Danas cu stavit xp al javljam sam da je hdtune jucer naso jedan bad sector.Dali on moze uzrokovat moj problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
još ako je seagate barracuda kao u mom slučaju onda te baš taj jedan bad sector zeza,,ja svog reklamirao(reklamirao ga zbog bad sectora) ,još bio pod garancijom i evo baš danas iz linksa javili da dođem po novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nuclear Experiment
|
Da hard disk je segate baricuda.Instaliro sam nove windowse i sve radi super i normalno.Mislim da kriv bio neki program al svejedno cu reklamriat hard zbog bad sectora. Hvala na savjetima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|