|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Mislim da ti je svejedno kamo nosiš jer to nije veliki posao i nema se što s*ebat.Lokalni "biciklist" je sasvim dovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Još ću se probat poigrat, i prekontrolirat nabu jer na prvi pogled danas ima lufta ![]() Možda treba samo dotegnut konus, ako je i ona dobila po piksi kupujem drugi kotač kad tad. Imam jedan poluispravan za daljnje korištenje dok ne vidim kako i šta.
![]() |
#2583 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Domy, preporučio bih ti Bizmark ili Protea-Jaska. Navodno su gosp. Zlatko i Slaven iz Protea-e najhvaljeniji što se tiče servisa. Ali, ti si iz Dugog sela, pa ti to baš i nije najbliže... Ja danas išao čistit pogonski dio (prošao sam već 700km od zadnje generalke) i iako sam pazio da niš ne ode na disk zadnji (stavio čistu suhu krpu preko njega) odjednom papak cvili i to da probija uši ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2585 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni je neki lik iz prcvarnice na Borongajskoj (odmah kod Svetica, mislim da se zove Cvijetinovic) hebacki slozio napuknut obruc - nije isao u 8 ni milimetar, sada imam jedno 6-7 zbica manjka i kotac je i dalje skoro skroz ravan i upotrebljiv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Mada, govori se da zatvara shop ![]()
![]() |
![]() |
#2589 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
-->
Moj je na servisu u Bizmarku a u međuvremenu sam napravio "svetogrđe" i stao na role
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
upgrading...
|
Moj je na servisu u Bizmarku a u međuvremenu sam napravio "svetogrđe" i stao na role
![]() |
![]() |
#2591 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Bizmark je legendaran servis. Tamo sam redovito održavao bivši bike, servis me koštao svega 60-80 kuna, a bicikl je nakon njega letio ![]() Baš sam i na dropbikeu ako se ne varam pogledao jednu anketu o servisima i Bizmark debelo vodi. Dosta ljudi tamo servisira bicikle. A i kada god dođem, uvijek je gužva za servise ![]() Sviđa mi se što ako kupiš nešto kod njega, taj dio ti često i besplatno montira na bike. Jako lijepa gesta pošto bi mogao skeljiti račun i za montažu/servis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
#2593 |
Yugokiller
|
Promjena planova, nema obruča tako da ništa od svega. Sad ovako, trebao bi kompletan pošteni kotač. Spreman sam izdvojit reda 500kn, nije fiksno, al da ne ide u nebesa jer ne vozim DH ![]() Sad, preporuka gdje pogledat, jer ove ponude na netu su nula bodova. Dat slagat kotač, ako da od kojih dijelova i gdje. Eto, nadam se da ima pametnijih od mene. Otići ću i sam do dućana(marko, dsg, ciklo, bizmark?), al eto da ne lutam...
![]() |
#2594 |
Moderator
|
Za 500kn polovno dobiješ FR/DH kotač, XC upola ![]() Ako misliš slagat, Acor/Novatec naba, DT/Mac1 žbice i Mavic/Mach1 obruč. Ali doći će te sigurno preko 500kn sa slaganjem. To je onako, brijem best buy. Ali, zna se naći polovnih kotača na dropbike-u, pa bih ja tamo prvo gledao.
![]() |
#2596 |
Moderator
|
Novatec nabe su bile oko 400kn, Acor je oko 250kn u Markoprojektu. Mach1 obruči su oko 150-200kn, a tako su i jeftiniji Mavic-i. Žibice od Mach1 su oko 5kn komad, znači 160kn. Ako uzmeš Acor nabu, Mach1 jeftiniji obruč i žbice po 5kn komad, ispadne ti tako, 450kn bez cijene pletenja kotača. Imaš youtube i tutoriale, pa ako ništa drugo sam složiš kotač, a centirat daš majstoru i uštediš 60-ak na pletenju (mislim da je pletenje i centriranje oko 100kn), jer te centriranje dođe oko 30-ak kuna po kotaču. Ispadne oko 500kn, kaj ne ? ![]()
![]() |
#2598 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prodajem ja žbice i obruč sa Dawga. Obruči su ovi http://www.sun-ringle.com/contentpag...lmountain.php5 a žbice DT Stainless jesi zainteresiran?
![]() |
#2599 |
no fear
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne priznam nista ispod 100mm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() http://www.bikezone.hr/web/index.php...029&Itemid=265 INACE TOG BIH KUPIO CIJENA PRIHVATLJIVA LIJEP BICIKLI DOLAZI I U ZELENOJ BOJI!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2603 |
no fear
|
obavljen veliki servis + "štelanje" vilice =180KN. -->
Koliko sam na brzinu isprobao vilica radi duplo bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Moderator
|
A kaj sam ti ja pričao za vilicu ? ![]() Nije Dart tak loš kad se pošteno servisira. Nego, sad sam si skupil neku lovu i sve bum spiskal na bajk. Kupujem si volan (low rise), lulicu (0/6° 90mm-100mm) i napokon si kupujem poštenu prednju gumu i servisiram kočnice ![]() Za gumu imam hrpu kandidata, ali ili su skupe ili su teške (>700g), a Ritchey ZED-a nema više u dućanima). Tražim gumu za Sljeme, znači blato i rahlo tlo. Maxxis Larsen TT ili Ignitor, Schwalbe Smart Sam ili Albert, Ritchey Z-max koji je najjeftiniji još ili nešta težeg od WTB-a (ExiWolf ili Velociraptor. Ima tko prijedlog ? 2.1 il 2.2 veličina, ne veće. A vjerojatno će ostat i love pa će se probati napraviti ghetto tubeless ![]()
![]() |
#2605 |
no fear
|
I ja sam se raspitivao za gume pošto su mi kende dosta potrošene. Za neke normalne novce tip mi je preporučio Schwalbe Smart Sam Na prvi pogled guma mi se čini dosta dobra a i po asfaltu je navodno dosta brza. E sad kad sam malo bolje pogledao to ipak nije tako jednostavno jer pod tim nazivom ima podjela: Evolution line, Performance line, pojačane sa i bez kelvara, duble difence. Ove evolution line 2,1 imaju 495g jel to OK i kolika su prosječne težine za XC gume? @Vuco A čuj Dart je neka golf klasa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja imam schwalbe alberta, mislim da je za sasvim oke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 | |
no fear
|
Citiraj:
p.s. Ima je model za 2010; drugačiji profil gume i pitanje dal je ima za nabaviti. http://www.schwalbe.com/gbl/en/produ...lProducts=true |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Moderator
|
Citiraj:
Lagane gume su oko 350g, prosjek bolji je do 500g, a teže su do 700-800g. Tako da bi ja rado neke oko 400-600g, a tu jedino WTB-i ne upadaju. Ali WTB ima mesa barem duplo više nego sve ostale gume kaj sam vidio...
![]() |
![]() |
#2609 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Možete, molim vas, obrisati. Zabunio sam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Ex-Gastarbajter