|
![]() |
#2341 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nije loša kupovina. Ak je normalno vožen, onda bi se isplatil. Ovih dana sam frendu pomagal naći bajk do 2500kn i ponuda u dućanima, sada kad nema popusta, je očajna. Dema Adro najbolja mogućnost (gledajući za eventualne buduće ugradnje i trenutne komponente). I bio je još neki Corratec i Cannondale po 2500kn - ostalo koma.
![]() |
#2342 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da, izgleda da nekaj ne valja sa prednjom kocnicom. Nisam se vec dugo tak straha najel ko na ovom spustu danas, dobro da se nisam jace spizdil. Nema druge nego sad se dobro najest i na bjuti slip. Kaj se tice vikenda, mozemo malo po samoborskom gorju. Ima jebenih single trackova, usko i tehnicko. Bumo se dogovorili kroz tjedan kak kome odgovara, jer pocelo je vec bit hladno, a i mrak je vec oko pol 8. I da, gore nema planinara i guzve. Tak da samo jurimo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2343 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
ja sam malo probavao na zadnji i eto izdivljavao(nis posebno) pa bi uzeo sebi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Spust je bio pravi smjeh to još nisam doživio, zbog takve sam se zahebancije i prekobicnul na ravnom ![]() Letove rudara sam propustio ali je zato bio prizor kad se Vuco pohrvao sa drvetom ![]() p.s. grah me grize za oči ![]() Zadnje izmijenjeno od: MIK. 06.09.2009. u 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Moderator
|
![]() Kak si ti imal privilegiju gledat mene, tak sam ja gledal tebe. Ti si se na ravnom pri 10 na sat ubil. Zapravo me začudilo kak si napravio lepi salto, a tak sporo si išel ![]() ![]() Mene sve nekaj uštopao taj grah ![]()
![]() |
#2348 |
Moderator
|
Mislim da će se Rudari odmarat, dečke smo izvozali i polomili ![]() Al što se mene tiče, možemo. Ja ću ionako preko tjedna ići još gore. Jedan dan kad će biti toplo napokon ću napraviti ono što sam htio od početka. Do vrha i onda spust do Susedgrada ![]() Inače, gledao sam malo po jubitou helmet cam-e sa 57-ice i ekipa je išla duži dio staze totalno nekim drugim, moram li napomenuti puno lakšim putem ? ![]() EDIT: Ako je netko za uto/sri/čet za gore ići, nek se javi. Vele sunčano i 25 stupnjeva po danu. Danas je bilo poluoblačno i 20 predviđeno. Ujutro je bilo hladno ako si stao, ali do dole je bilo fino toplo, tako da će bit ok vrijeme ![]()
![]() |
#2350 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vuco, sutra (utorak) oko 15h pedalirung, jos javim di i sto i skim, ja idem sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam za jednu vožnju nekad kroz tjedan. Pa kad kome paše recite jer ja se lako prilagodim. EDIT: baš sam videl da je renesis nekaj napisal. meni paše to vrijeme.
![]() |
#2352 |
Moderator
|
Op op, došli su bajkeri ![]() ![]() Ajde Njunjo i ti s nama. Ti si mi u kvartu (ak je lokacija točna) pa moremo skupa di se dogovorimo ![]()
![]() |
#2356 |
Premium
|
Decki dosel bi i ja, samo da mi koljeno nije ko lubenica ![]() Valjda se bum oporavil do srijede, pa mozemo u cet ili pet ak vam se bu dalo. Ili kakav dogovor za vikend tu kod nas po samoborskom gorju, ovisi o vremenu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#2361 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Traži crno sivi Genesis Impact, i vjerojatno sam sutra u zelenoj majci. Citiraj:
Ak' imaš volje, zaš ne. Na zadnji se digne tak da podigneš prednji kotač i teraš nogama ![]() @ Buljo i MIK Dečki, Sleme u nedelju čeka hrabre ![]()
![]() |
![]() |
#2365 | ||
Premium
|
Citiraj:
Treba malo one rakije 7 trava, ta sve lijeci. Izvana i iznutra, tak mi bar baka veli ![]() Citiraj:
Ustvari, bum jos videl kakva bude situacija. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam na mirogoju, tako da mi je i trg i tunel blizu? moze sutra u 15h na trgu? koga ima koga nema, pa lagano krenemo negdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Moderator
|
Može na trgu onda. Njunjo i ja dolazimo. Njunjo, onda u 15 do 3 pred konzumom na placu. Nemoj baš u 3 zgibat, nemamo uštimane vure svi ![]()
![]() |
|
|