|
![]() |
#17462 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17465 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa rekli smo 14.08...samo se još trebamo dogovorit gdje ![]()
![]() |
#17467 |
Super Moderators
|
Kaj se ti javljaš organ...opet radiš honorarno prek godišnjeg-ko bova ![]()
![]() |
#17468 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam dali tko od vas ima čast da maže na šnitu domaći pekmez od šljive ![]() Ubio sam trećinu kruha maloprije, i gledam da teglu sa žlicom dovršim ![]() p.s. za kasnije planiram uništit polovicu dinje koja je u friĐu
![]() |
#17470 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#17471 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() jako rijetko jedem pekmez na kruhu, pekmez opcenito, samo u palacinkama ![]() jucer sam za rucak pohala purece snicle i rizoto s gljivama. danas ne znam kaj bum ![]() a za gablec imam grozđa i jednu pogacicu od cvaraka ![]()
![]() |
![]() |
#17475 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Šteta rakije, žali Bože uništiti i pravu rakiju i fine višnje radi slatkog bućkuriša ![]() Domaći pekmez je puno bolji izbor ![]() Danas ujutro lisnato s hrenovkom i krafna s čokoladom za zagrijavanje. Sad se spremam naručit ćevape jer nakon posla gibam na koncert.
![]() |
![]() |
#17476 |
Super Moderators
|
Danas domaći pomfač i pečena pajcekovina od jučer. Krastavci sa vrhnjem, raženi i hladna Žuja ![]()
![]() |
#17477 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jucer Lasagne, a danas za promjenu jedan vecernji roshtilj. Chevosi i vratina. Eto. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17478 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vratili se s kupanja (otpale mi kurje oči), ispekli 4 komada vratine s lukom za mene i pomfri. Za bolju polovicu pljeskavica i pomfač uz dodatak friškog krastavca. Maznuli jedan tuborg po pola, a nakon toga se ubili u palačinkama. Šta da vam kažem nego da sam glavni muž na plaži. Sve neki kržljavci kaj su razvijeni ko pumpa za bicikl (valjda su došli iz Dubca jer tam su IN Catkiller, BlackDragon, Buljo & Co.). Jedino sam ja pravi muž od 100 kila. ![]()
![]() |
#17479 |
Super Moderators
|
Mogu mislit kak žene na plaži uzdišu kad se pojaviš ![]()
![]() |
#17480 |
muimerP
|
Uuuu...kad vec spominješ imam ga i ja. Ali neide na palacinke ![]() Imam par tegli od višnje i šljiva (ali onih kiselijih sitnijih okruglijih, ne one standarne plave). Naravno za par dana i plavuše dolaze na red, jer taj pekmez je nešto najbolje što se može naću...uopće ![]() ![]() + palačinke(iliti kolačići(gušće tijesto za palačinke)) = jedva dišem ![]()
![]() |
#17481 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Žderonje 14.08.2009 lokacija Pivnica Medvedgrad INFO Sami jedite/pijte kaj ocete nema "catteringa" kao kod bake. Prijave se skupljaju do četvrtka tak da mogu rezervirati stol/stolove. Okupljanje u 17h. Hamm Jelc dalje se nadopisujte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17482 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Hamm Jelc Čupavi
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17483 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja bum javil ak cu bit u ZG(na vrijeme ![]() sinoć izigravam Hari Rovanperu na staroj cesti RI-ZG i zaželim se dobre stare jagnjetine i stajem i stajem,nigdje Janka. Već bio poludio kad ono ispred bosiljeva dva janka se veselo vrte i peku,učinilo mi se ko da se u veselju i drže za rukice ![]() http://img132.imageshack.us/img132/1115/image055t.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#17486 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
99% da me ima, javim jos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17487 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja za promjenu danas sa zenom spremao ..... pizzu. ![]() Jedna je unutra, druge cekaju u redu. :P http://www.imagesforme.com/show.php/633633_DSC00126.JPG
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17488 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() ja sam jučer rasturio jednu pizzu, ala brutala(sa dodatkom buđole)...ali me litra cedevite odvalila. NIsam spavao, a da nepričam dalje... ![]()
![]() |
![]() |
#17489 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Lijepo je kad na poslu čovjek može uzeti trenutak za ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|