|
![]() |
#17432 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17433 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#17435 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jucer navecer sam zdinstala mahune danas za rucak pa cu to gablat ![]() ![]() @ Jelc - jesu ti dobre bucnice iz panpeka ?
![]() |
#17436 |
Super Moderators
|
![]() |
#17438 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17440 |
Super Moderators
|
Toronja i ja bili na lignjama, baš je dobro kad drugi vozi pa možeš pustit da glavonošci plivaju kak bog zapoveda ![]()
![]() |
#17441 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17444 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I ja sam od ponedjeljka na godišnjem ![]() ![]() Budem se ja još javio s mora i poslao koji slikicu, ako ne pišemo se u 9. mjesecu. ![]()
![]() |
#17445 |
Moderator
|
upravo se probudih... sinoć bile mini-žderonje kod mene i olešili smo se kako od hrane, tako i od pića. su je čupav i smiješan hamm štuca i nije smiješan ![]() bulju zajebava moja majka koja je smiješna wolv ima telku sa rupom to je rezime večeri, slike bolje da ne izađu u javnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17446 |
Super Moderators
|
Žali mi se Amdija da je žedan ko njasvi ![]()
![]() |
#17448 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mene danas ceka skoro pa repriza jucerasnjeg dana, ali ovaj put samo s ljamom ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17449 | |
Moderator
|
ti si već 2. koji kaže da mi cucak smrdi... hmm ![]() Citiraj:
![]() e da buljo (hehe) čujem da si i neki deal sa starom napravio, uglavnom pogurat će ti ona to pa mi se javi na pm za daljnji dogovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17450 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() štucam kada se nalijem i onda pocnem jesti..problem je kaj ne žvačem nego samo počnem gutati cijele komade mesine pa onda počnem štucati ![]() i kaj nisam smiješan ![]() ![]() bilo bi bolje za sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17451 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Nije na mene mislila jebem vam sve ![]() Aj kad se raspita i to javiš mi ![]() I da, jučer je bilo predobro, hrane i pive u izobilju, ja sam se oko 1 danas dignuo, UJ bilo je dojaja. ![]() A kaj se tiče slika, par ih se treba izbacit jer će zeleni inače napast amdiju zbog jel, znate već čega ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17452 |
Prečupavi mod
|
Moja ljama, 4. za cucka ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17454 |
Pod naletima kopita zla
|
hm...zakaj ja mislim da ima necega cega se ja ne sjecam ![]() evo kaj je sve stradalo u mahinom žderanju i lokanju ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/628129_DSC00063.JPG @buljo..jesi malo morgen..pojel si četiri komada vratine dok sam ja u sebe pospremil dva komada vratine, valjda 10 čevosa i dva ražnjiča ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17455 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17457 |
Pod naletima kopita zla
|
tako je ![]() cca 6 kila mesa + gro povrča ![]() ![]() @buljo..ne nisi prasac jedan štrkljavi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17459 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prasci ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#17460 |
Super Moderators
|
Danas teleći pohanci, pire i mješana šalata ![]()
![]() |
|
|