|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() Imam laptop, ubiti notebook ACER aspire one 531. Router je speed touch na kojeg je spojen PC preko WLAN-a E sad se čudne stvari počinju dešavat, kad pokusam spojit notebook on nikako nemoze nac moj wlan, tako da se nemogu ni spojit na njega ![]() Dok recimo hvata od susjeda zyxel i spaja se sve ok, nije bas jak signal ali svejedno radi. U čemu bi mogao bit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš kakvu zaštitu wlana? Skini je pa se onda pokušaj spojiti lapom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() btw nemam enkripcije ni passworda ako nekome bude trebalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja bi htio iči preko psp-a na internet ali nemogu.. Zato kaj ima neku zastitu wpa-psk/tkip) al neznam ju.. nigdje mi ne pise.. Jel mi neko moze detaljno objasnit.......... please.. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
WPA-PSK zaštita se koristi za zaštitu wlan signala. Ako me sjećanje ne vara, PSP ne može bežično na net tako da mu ta zaštita ne ograničava pristup netu preko routera. Mislim da se o tom problemu ovdje već pisalo, pa bi ti savjetovao da uposliš tražilicu.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: May 2005