![]() |
Wireless - laptop problem!
Imam laptop, ubiti notebook ACER aspire one 531.
Router je speed touch na kojeg je spojen PC preko WLAN-a E sad se čudne stvari počinju dešavat, kad pokusam spojit notebook on nikako nemoze nac moj wlan, tako da se nemogu ni spojit na njega :( Dok recimo hvata od susjeda zyxel i spaja se sve ok, nije bas jak signal ali svejedno radi. U čemu bi mogao bit problem? |
Imaš kakvu zaštitu wlana? Skini je pa se onda pokušaj spojiti lapom.
|
Za svaki slucaj provjeri u routeru (spoji se na njega preko LAN kabela) dali ti je SSID sakriven, iako po defaultu ne bi trebao biti.
|
Pogledaj ovu temu, post 4 i 5.
|
Citiraj:
btw nemam enkripcije ni passworda ako nekome bude trebalo. |
Ja bi htio iči preko psp-a na internet ali nemogu.. Zato kaj ima neku zastitu wpa-psk/tkip) al neznam ju.. nigdje mi ne pise.. Jel mi neko moze detaljno objasnit.......... please.. xD
|
WPA-PSK zaštita se koristi za zaštitu wlan signala. Ako me sjećanje ne vara, PSP ne može bežično na net tako da mu ta zaštita ne ograničava pristup netu preko routera. Mislim da se o tom problemu ovdje već pisalo, pa bi ti savjetovao da uposliš tražilicu.
|
http:////img38.imageshack.us/img38/7439/wireless.pngmeni kod sličnog problem je pomoglo u postavkama jednostavno staviti na automatically
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:27. |