|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Nemogućnost paljenja kompa
jučer bilo sve ok ali danas kada sam htio upaliti komp ništa sve mrtvo,probao sam sve živo provjeriti i konstatirao sam da je kih napajanje(složio sam preko drugog kompa i skužio)stavio sam novo napajanje i sad radi ali iz nekog razloga nemam sliku na monitoru sve sam provjerio od grafičke do spojeva na grafičkoj(x1950gt)kao i dodatno napajanje ali nema pa nema slike na monitoru a jučer sve bilo ok ŠTO JOŠ DA PROBAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
da,da sve sam izvadio i ponovno stavio sve uredno sa novim napajanjem koje je sad 500w i nije glavni komp nego ovaj drugi sa pločom GA-73PVM-S2 ali kažem sada jednostavno nemam slike na monitoru??? ploča se normalno upali sad bez beepa,čuje se da vrti os ali nema slike na monitoru kužiš sve smo pet puta pregledali probali ga priklj.na drugi monitor ali isto slike nema pa nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
hm mozda si spojio monitor u onaj vga od grafičke sa matične, a ne na ati radeonku?
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
EDIT: coconut,misliš da je kih matična????s obzirom da je novo napajanje stavljeno i grafa je ok kad radi na ovom glavnom kompu??? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.07.2009. u 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Inače, probaj stavit hd3850 u taj neki drugi komp pa vidi jel radi. Ak ne, a sve si kablovinje od napajanja dobro pospajao (uključujući i dodatno napajanje grafe) jebga, bit će da je ploča.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |