![]() |
Nemogućnost paljenja kompa
jučer bilo sve ok ali danas kada sam htio upaliti komp ništa sve mrtvo,probao sam sve živo provjeriti i konstatirao sam da je kih napajanje(složio sam preko drugog kompa i skužio)stavio sam novo napajanje i sad radi ali iz nekog razloga nemam sliku na monitoru sve sam provjerio od grafičke do spojeva na grafičkoj(x1950gt)kao i dodatno napajanje ali nema pa nema slike na monitoru a jučer sve bilo ok ŠTO JOŠ DA PROBAM
|
Citiraj:
|
da,da sve sam izvadio i ponovno stavio sve uredno sa novim napajanjem koje je sad 500w i nije glavni komp nego ovaj drugi sa pločom GA-73PVM-S2 ali kažem sada jednostavno nemam slike na monitoru???
ploča se normalno upali sad bez beepa,čuje se da vrti os ali nema slike na monitoru kužiš sve smo pet puta pregledali probali ga priklj.na drugi monitor ali isto slike nema pa nema |
Ako si provjerio grafu, a nemaš slike, vjerojatno je ploča rekla bye-bye.
|
hm mozda si spojio monitor u onaj vga od grafičke sa matične, a ne na ati radeonku?
|
Citiraj:
EDIT: coconut,misliš da je kih matična????s obzirom da je novo napajanje stavljeno i grafa je ok kad radi na ovom glavnom kompu??? |
Citiraj:
Citiraj:
Inače, probaj stavit hd3850 u taj neki drugi komp pa vidi jel radi. Ak ne, a sve si kablovinje od napajanja dobro pospajao (uključujući i dodatno napajanje grafe) jebga, bit će da je ploča. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |