|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Problem s matičnom Gigabyte GA-MA74GM-S2H + Skystar 2
Pozdrav svima, kupio sam novu matičnu GA-MA74GM-S2H i instaliro winXP i sve radi OK.Tada sam kupio Skystar 2 karticu i kad je spojim na PCI utor (bilo koji) nemoku upalir komp. Crnilo na ekranu, ne mogu ni u bios (kad je u PCI 2 utoru) a kad je na PCI 1 utoru uopće nevidi HDD.Bios sam napravio update, Skystar 2 kartica je dobra jer radi na mojoj staroj konfiguraciji.Molim nekog ko ima kakvu ideju da mi pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
najvjerovatnije nekompatibilnost. probaj fleshnuti bios (kod gigabytea je zaista lako, imas alat na njihovoj stranici i objasnjenje), ako ne upali mislim da si osuden na drugu karticu ili plocu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Lako moguce da ti je zarikao i neki od PCI slotova, meni se tako nije htjela upaliti jedna ploca (P5K SE) kad bih ustekao PCI mreznu u bilokoji PCI slot. KAd istekam mreznu iz slota maticna se normalno pali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Ta je očito čudnovata… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa probaj ubacit neku drugu karticu u taj slot, zvučnu ili drugu TV karticu i ako je opet problem vraćaj na reklamaciju a ako radi znači da je nekompatibilnost u pitanju i to je sva mudrost ![]() @thopok - preostaje nam onda samo nekompatibilnost ![]() ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 13.07.2009. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Solution: n/a |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Nije mi baš privlačna ta varijanta-bolja je moja stara DFI ploča nego ovo sranje koje sam kupio.DFI sam trebo ponovo malo više para al se isplati na kraju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|