|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
CCC novi dizajn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nadam se da s novim dizajnom dolazi i poboljšanje po pitanju brzine. Jer je sadašnji trom i vuče se ko ništ, još otkad je izašao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja neznam šta je za vas sporo? Meni se svi otvaraju u roku 0.5s i ono otvaranje u ccc-u kao overdrive, 3d settings, information center... to otvara u istom trenutku. Mislim na verzije ccc-a koji su dolazili s verzijama drivera od 8.8 -> 9.5.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sad sporo je ocito sujektivna ocjena. recimo meni se na 9.6 kad kliknem dolje desno na ati ikonu za sekundu i pola otvori CCC na ekranu. po meni to nije sporo. Istina bog, friski je sistem ali opet i kad je bio nakrkan, mislim da se nikad nije otvarao duze od 3 sec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pod sporim mislim na samo loadanje CCC-a na početku. Kad se utabori u memoriji sa svojih 50-ak MB-a, normalno da dalje nije problem ![]() P.S. Draž, miči si taj link iz siga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Upravo to sam primjetia kod frenda sto ima 4830, te kod drugog frenda koji ima 4670... Bas se primjeti neki flicker ekrana dok inicijalizira drivere i komp je "rezerviran" sve dok ne zavrsi (sto u oba slucaja traje ~20sek). S druge strane, ja taj problem nikad nisam ima (ni s xp-om, vistom, pa ni sa sedmicom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ja jos nisam dozivio da to ne vidim. I kad boot kao zavrsi i dalje se nesto desava, skoro minutu se win ponasaju kao da im nesto gusi disk ili proc (a nije niti jedno). Kako sam slab sa zivcima kad ubacim ati grafulju i to vidim vec od starta ju mrzim. Dovoljan je jos jedan bug da ju bacim na trznicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Samo nek maknu debilni VPU recovery,ako će se srušit radije ću restartat komp. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
O E5200 i 4850 da ne pričam. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nema kod mene smeca....al ono, doslovno. Koristim minimum programa, izbjegavam IM i slicne pizdarije, ne koristim torrente niti ista slicno.....ljudi bi se sokirali da vide ![]() i sigurno nema veze s OSom jer sam to vidjao na valjda 4 razlicita, na 5 razlicitih konfiguracija tijekom godina. I tu samo racunam svoju kantu, na tudjima ne bi mogao jamciti za zagusenost smecem. Vecinom je izrazito samo prvih par rebootova ali primjeti se i kasnije ako gledas. A ne mogu si pomoc, gledam ![]() Iako moram priznati da nisam primjetio na starijim karticama s driverima novijim od negdje 8.6, trenutno hounta samo hd4xxx seriju koliko vidim. To sto ste vi spremni na puno toga zazmirit samo ne daj boze da bi rekli rijec protiv necega za cega ste dali lovu....neka vam. Ali ne diraj moje pravo da mi to smeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Propali User
Datum registracije: Dec 2006
|
Imam jedno pitanje u vezi CCC-a.Da li je potrebno da on bude upaljen tjekom neke radnje npr. igranje jer probao sam ga ugasiti i tada nisam imao gubitke fspa nego je bio stalan.Hoce li vent je na defaultu i bez CCC-a dici se s povecanjem temp graficke ili je potreban da bi to sve kontrolirao.Pitam ovo jer se dosad nisam susretao s CCC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
CCC uopce nije potreban da bude pokrenut. Dakle ugasis ga da se ne pokrece automatski, ako ti sta treba da promijenis - upalis ga, podesis i ponovno ugasis. A sve i da ne ugasis, to ne utice na 3D performanse, koliko "guta" ram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
kako Blava kaze, najbolje ti je u riva tuneru sloziti profil za 2D i 3D taktove, tj. podesiti automatsku regulaciju... Osim ako ne zelis imati ugrijanu grafu u 2D modu i prebucnu u 3D-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
ovaj novi dizajn je cisto njesra. Do svega sada dolazim sa jednim ili nekad 2 klika vise nego prije. Kaj se tiće same brzine, isto kao i prije, ali funkcionalnost, blah... |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni je novi dizajn puno bolji i sam CCC je brži i ugodnij za rad u odnosu na prošle verzije. Ovo je definitivno veliki skok prema naprjed, samo im još ostaje da srede perfomanse u nekim igrama, naročito u igrama "IT's a meant to be played". Bravo ATi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Treba ATI počet stavljat svoj LOGO u igricama, ako nepočnu neće dobro proći. Ozbiljno razmišljam o prelasku na GeForce, a i na Intel no vidjet ćemo šta vrijeme donosi.
![]() |
![]() |
#28 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel zna netko di je u novom CCC ono oversize,što rastegne sliku da se popuni crno?
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Vidit ćemo, uskoro planiram uzet novu grafu (ATI narafno), ali bude li i s njom takvih ozbiljnih problema u nekoj igri... To je kolko sam pročitao problem sa memory leakom kod nekih modela grafe, i zato se javlja taj micro stutter, a nakon nekih pola sata igranja framerate drastično počne padat, i igra se jednostavno ugasi, izbaci me u Win bez ikakvog error reporta. Šteta, jer igra mi je zabavna, i u principu dobro radi, sve na max, lijepo se vrti, al šta mi to znači kad na 30 FPS-a osjećam lag, a ciljanje i napravit headshot su pain in the ass. To sve bi se dalo sa kvalitetnim driverom riješit, al eto... Igra stoji instalirana, i čeka neka bolja vremena. A ATI-ju držim palčeve, novi dizajn mi se jako sviđa, brže se CCC podiže, primjetio sam i lagani porast performansi u nekim igrama, tako da, nadam se da će im krenut s tim driverima, imho mislim da su ATI-ju jedino ti driveri neka "minus" strana tako reć. Ima tu još dosta lufta za poboljšanja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
Citiraj:
@Atrax Osječaš lag na 30fps-a ![]() |
|
![]() |
|