|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Kraj Overclockingu :(
Danas dok me je Tonček obavjestio o PSU Wattage calculatoru.(znam da mnogi već za to znaju .. ja prvi put čujem) Malo sam po njemu čačkao i vidio da npr. Grafička GeForce 6 vuče 200W !??? WTF OC Athlon XP MOBILE 2200- 2500MHz čak 130W Što znači da neki nabrijaniji komp če vući 600W ??? Zar če se moći proći bez dva Enermaxa od 400W. Kako je moguće da GeForce 6 serija treba toliko jako napajanje. Ja sam sad kupio 5900XT i više se uopće ne čudim što ne mogu uključit enhance mod. Zna li netko koliko Watta vuče 5900XT ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sve su to relativne brojke, i kad neki uređaj troši peak struje, to je skoro pa nikad... Na pcx testu su ako se ne varam gurali opaku konfu sa 6800ultra bez beda na aopen 300W, neko kvalitetno 400W će gurati i najveće mrcine... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
vjeruj mi istina je. dok sam bil na NF7 sadnra mi je ocitavala watazu proca d (sad na AN7 nemre zbog ugura ![]()
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Bez uvrede "Linksovcima" , ali onaj wattage calc je najveće smeće. Ma kakvih 200W !? Pa X800Pro vuče ~60W , GF6800 moooožda 80~100W Mobilac na 2500 mora imati voltažu od 2.0V da bi proizvodio 130W ! Sve wataže su zaokružene debelo na više i po tome bi večini trebala industrijska gigawatna napajanja... Dobrih 350W na dalje zadovoljava sve uvjete (i DA , na tome radi GF6800)!
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
evo ja sam bas provjerio koje bi napajanje trebao imati za svoj kompjuter. PREPORUČENA SNAGA 534W, a forum komp stabilno na 200W ispod. Ali opet novi korisnici ce kupiti jaca napajanja zbog toga, i jos jednom pohvala Linksu sto su popravili lijevi meni tako da se lijepo loada u firefoxu ne moras vise uopce otvarati IE.
![]() |
#8 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Budem kupio novo kučište samo za napajanja ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ma taj watage calc je kada ti je sve ono max iskoristeno oduzmi nekih 25 posto od vrijednosti koju si dobio tako da dobijes donekle vjerovatnu vrijednost... 350w moze vuci najnoviji najjaci komp ....
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
btw moze jedno kveščn meni wattage calc kaze 278W, u kompu imam codegen300w i najcesece u igrama se restarta sam od sebe i odma nakon restarta kad se ponovo dize se cuje hdd kak se pali, tj nestalo mu struje ja sam 97% siguran da trebam novo napajanj jos jedno pitanje, jedno od ova dva cu sigurno uzet, samo koje je bolje:: napajanje chieftec delta gps-350bb-101l, 350w, 12cm fan, atx2 napajanje chieftec enhance atx-1136h, 360w, dual fan, atx2 peace
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
360W encahnced
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
80286
|
hihi pa evo ustedio sam ti malo vremena, ma ono komp mi radi i ja upalim neonku i crkne hard i zbrejka se, moram kupit novo psu btw di si sjedio na lanu u vtc, mislim da sam ti bil blizu??
![]() |
#18 |
80286
|
hm ja sam na lanu imo nick lostproph3t, ja sam bio kad se popnes stepenicama, u 2. redu odma ispred ona dva okrugla prozora u sredini, po mraku mi je pod nogama sve svjetlilo plavo, neznam, ja sam igro s therapyem warcraft, al mislim da nisam s tobom hihi slab mozak imam ![]()
![]() |
#20 |
Premium
|
LINKS SUXX TO
Pazi sad ovo. Prva slika je 5900 ultra ... obratite pažnju koliko watta vuče ![]() Druga slika je 6800 ultra ... Jel mi možete pomoć nevidim 200W ![]() : ![]() E moj links calculatoru .... MS nije marka ... probaj za početak sa Ever Powerom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|