|
|||||||||||
|
|
#16771 | |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16774 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I Daddy je ispal s liste ![]() Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Wolverine Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#16776 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
|
|
|
#16778 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras ja i zippo Zderemo pizzu kod mene. Fotke slijede. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#16779 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Jučer bažul-šalata i som, danas sa matorim bio na nekakvim lignjama...
|
|
|
#16780 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, nema fotki pizze, ja zaboravio. ![]() Brinem se za zippa, javi se, jesi ziv. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#16781 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ziv, zav, ziv, zav ![]() hebate skoro me tvoja zhena ubi onom pizzetinom, uh jedva uvlacim zrak Bas sam se mislio pohvaliti da sam smrsavio na 108 kg kad evo me opet na 110 ![]() po obicaju pizza je bila ali cijela lopata pizze skoro me dosla glave. Idem posrkati jos jedan Pan da dodjem k sebi Sutra post da se oporavim
|
|
|
#16783 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#16784 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#16786 | |
|
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#16788 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
#16789 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pojel sam kornfleks i musle...gladan sam i malo mi je loše..nema mesa niti masti u tome ![]() to vec jedem par dana..pokusavam se dovesti na 100kg...to je još 11kg dolje ![]() bmk..danas cu se nagraditi sa čevapima ![]() |
|
|
|
|
|
#16792 |
|
Super Moderators
|
Jedna pljeskavica vulgaris, druga sa sirom. 8 ćevapa i kolut pečenice. Ajvar, luk, raženi i pivčuga ![]()
|
|
|
#16794 |
|
Moderator
|
Eto da pohvalim Bubbu, ima i od njega neke koristi u ovom threadu . Bio danas u piceriji što ju preporučio momak, "Plima". Naravno da sam fulao isprve kad sam sišao sa autoputa (naime, bio sam 100% siguran da ima izlaz u D. Bistri ![]() ), jer sam mislil da je to najbrži put. Bolonjom je definitivno lakše . I naravno, hvala čovjeku iz Krapine koji je na moj upit gdje je G. Bistra, odgovorio protupitanjem "A gdje sam ja sada ?" .Na kraju ga našao (bez pomoći znakova jer oni su mnogo čudni). Malo o piceriji - posluga vrhunska, pica zaista odlična. Cura i ja uzeli jumbo Plimu, pojeli pola i ostatak za doma . Užasno bogata pizza, i sočna, nemam druge riječi za opisat. Stvarno za pet. Cijene ? Jumbo pizza, 3 kole = 100kn. Više bi potrošio da sam u kino išao...Uglavnom, definitivno preporuka za to mjesto. Ali - ići starom cestom , a ako se izađe na izlazu Zabok/pojatno, onda na križanju ići desno za Zagreb, a ne za Bistru kak sam ja išao ![]()
|
|
|
#16795 |
|
Super Moderators
|
Lijepo sa obilaznice ideš kao za Zaprasić, na onom malom semaforu gdje se skreće desno za Zaprasić se samo skrene lijevo za Bistru...papak ![]()
|
|
|
#16796 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a ipak je to daleko od njegove kuce :P |
|
|
|
|
|
#16797 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#16798 |
|
Moderator
|
Ma da nisam znao točno di sam, nazvao bih nekoga. Ali, meni čist normalno se zgubit. Već sam se naviknuo na to pa čim se ide negdje, punim rezervoar na autu .Istina Jelc, bio sam tam s tobom . Mada, najlakše jest sa Bolonje. Samo se ravno ide. Tak i budem sljedeći puta. Uglavnom, odličan prijedlog od Bubbe .Nego, jesam li rekao da je mala platila konto ? ![]() Majke mi koji sam ja Đu ![]() ![]()
|
|
|
#16800 |
|
Super Moderators
|
Normalno da je platila, nije ga više mogla slušat kak cvili za litrom benze koju je zavozil jer je fulal... ![]()
|
![]() |
|
|