|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
OverClocking Celerona@333MHz
Starija konfa mi je celeron@333MHz s 64MB SDRAMa ![]() Neka mi, molim vas, netko detaljno kaže kako OverClockirati ovu ""mrcinu""??? :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Jedno je sigurno dobri stari jumperi i naravno mnozitelji na njima... Ja imam taj komp doma u spajzi. Mada nije clockan nekad davno sam se igrao s njime. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Kao što ti je kolega već napisao, morat češ se igrati sa jumperima na MB. Zato bi ti preporučio da dobro proučiš upute o MB i uzmeš dobru pincetu ![]() je bez problema i bez ikakve potrebe za boljim hlađenjem. Davno je to bilo, ali baš sam uživao u tome, danas je sve pomoću biosa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
CeleronA 333 Medocino, moj prvi i nikad neprežaljeni proc (yeah right) ![]() Sve u svemu 5x66Mhz po defaultu, lošiji OCer od legendarne 300ke (450) i 366ice (550 bez beda) , možeš ga furati na 418 bez beda (83x5) , ali za početak napiši koja je ploča i memorija...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
Nemoj me *bat!!! Nissam dijete... Ajde maloljetan jesam, al nije ti to OC s BIOSOM... Evo, doznao sam da moram prčkati po jumperima... Ja neću... K'o voli nek' IZVOLI!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|