![]() |
OverClocking Celerona@333MHz
Starija konfa mi je celeron@333MHz s 64MB SDRAMa:grrr:
Neka mi, molim vas, netko detaljno kaže kako OverClockirati ovu ""mrcinu""??? :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Jedno je sigurno dobri stari jumperi i naravno mnozitelji na njima... Ja imam taj komp doma u spajzi. Mada nije clockan nekad davno sam se igrao s njime.
|
Kao što ti je kolega već napisao, morat češ se igrati sa jumperima
na MB. Zato bi ti preporučio da dobro proučiš upute o MB i uzmeš dobru pincetu :D Ja sam tako klokao P1 sa 166 na 200MHz i radio je bez problema i bez ikakve potrebe za boljim hlađenjem. Davno je to bilo, ali baš sam uživao u tome, danas je sve pomoću biosa :p |
Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
CeleronA 333 Medocino, moj prvi i nikad neprežaljeni proc (yeah right) :)
Sve u svemu 5x66Mhz po defaultu, lošiji OCer od legendarne 300ke (450) i 366ice (550 bez beda) , možeš ga furati na 418 bez beda (83x5) , ali za početak napiši koja je ploča i memorija... |
Koja mi je matična?!?!?!?!?!?
Ne sjećam se, nemam pojma, necu ni gledat (iako mislim da je nesto VIA-ino)!!!!!!!! Memorija mi je standardni SDRAM PC-133 Samsungov...:rambo: |
Re: Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
Nemoj me *bat!!! Nissam dijete...
Ajde maloljetan jesam, al nije ti to OC s BIOSOM... Evo, doznao sam da moram prčkati po jumperima... Ja neću... K'o voli nek' IZVOLI!!!:gringo: |
Re: Re: Djeca ne znaju - hebiga volim taj naslov :)
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:21. |