|
![]() |
#871 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
sata kabel (skup sa kablovima za prekidače) zaguraj u/ispod kaveza, vent na freezeru okreni da ti žica bude bliže ploči da se ne vidi kabel (pokušaj ne strgat kopče ovaj put ![]() btw. nisi ni blizu gotov ![]() kad sam već kod kejbljvinga evo moje pile ![]() ![]() ![]() ![]() sve sam probao na kablovima radit i nikak ih se rješit.došao sam do zaključka da mi je kućište premalo, pa mislim da nemože bolje od ovog sa ovolko potrošača i kablova... comments? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 29.03.2009. u 23:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Po meni je ok, makar je guzva jos uvijek gore desno od napajanja... Isto kao i meni, probaj te sve kablove stisnut, zgurat i vezat s vezicama izmedu dvd-a i jos necega sto neznam sto je... ps: kaj imas UV neonku unutra pa da tako svijetle RAM-slotovi ili je to od necega drugog?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#887 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Cist ok,iako se da jos tu par detalja popravit al ok,jbg picajzla sam ![]() I da probaj stavit HDD u nekakvu gumu od gaca i objesi ga ili stavi spuzvu na dno kejsa i tamo stavi HDD cisto da smanjis buku i vibraciju iz kucista!!! LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#890 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
dualchannel je bas sam gledo u onoj knjizi od maticne ![]() EDIT: i da sad su povadjene one sonde za temp jel stalno pisti kod grafe zato sto je pasivna i da sad bi mogo mal rastavit kuciste i pobojat unutrasnjost u crveno imaju unutra neonke i moram plexsi stavit na stranicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Premium
|
danas bijah u linksu po neki hardver i vidio sam da se dolje u skladištu dijele besplatne stvari tipa maska za chieftec kućišta i UV reaktivni molex konektori. još malo pa nestalo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#900 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|