|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
zamjena za kasdu
e ovako,nakon dosta izgubljenih živaca sa poznatom kasdom treba mi normalna zamjena tj. router koji će normlano radit u router modu, do 500kn,wlan može imat ali nije presudan...thx unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probaj Thompsona ST780iWL (ako si tcom) jeftino se po forumu prodaju novi po 300kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Hm hm a i to je diskutabilno xD Zezam se, instalirao sam ga u par navrata, od Metroneta i od T-Coma. Dosta jednostavan, ništa kompliciran, po meni čist ok ruter za takvu lovu (čak i manje od 300kn). Jedino, imo sam situaciju di je frendu riko nakon nekih godinu dana, ali on je imo dosta velikih problema s oscilacijom napona po 10-15V gore-dole bi išlo, tako da to prepisujem tome. Eventualno novi DLink DSL-G684T ima ga za 580kn u Diskontu, mislim da bi ga se i na forumu dalo naći jeftinije. I to kaj Pipe veli isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Thompsom se nađe i za 200kn tu na Tržnici. Nije loš, jedino što ima slabiji wlan signal, ali tebi to izgleda nije presudno. Netko je postao ovdje negdje kako staviti jaču antenu skupa sa slikama i opisom.
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Baci oko Dlink 584T ako ti ne treba wirelles za tu lovu je sasvim oke. http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...3806&catid=204 BTW sto se tice kasde od proslog tjedna ju prvi put koristim (prislino) i mogu potvrditi da je govno od routera. Prastari Elcon koji sam prije koristio je Bog za kasdu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Za tu lovu odlicno. |
![]() |
![]() |
|
|